BuzzerBeater Forums

BB Crna Gora > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: emooo
This Post:
00
158906.2 in reply to 158906.1
Date: 10/7/2010 5:55:26 AM
Overall Posts Rated:
55
Ja sam tu da nastavim tamo gdje je DACHO stao jer on nece ucestvovati na ovim izborima.Pitanja?

This Post:
00
158906.3 in reply to 158906.2
Date: 10/8/2010 5:55:53 AM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
У договору са Дачом одлучио сам да се кандидујем за селектора младе репрезентације Црне Горе!
Што се тиче мене и мога искуства, ову игрицу играм од четврте сезоне , стабилан сам прволигаш и у првом мандату сам водио младу селекцију Србије и са тада веома слабом екипом заузео треће место у групи! Такође сам са поносом и власник Влада Арсића (5965155), који је репрезентативац и један од најбољих бекова у српској репрезентацији!

Циљеви рада у младој репрезентацији:

1) Да се што више менаџера укључи у рад репрезентације, ради праћења тренинга младих и скаутирања противника!
2) Убедити што више менаџера да тренирају младе црногорске играче
3) Правити играче за потребе А селекције
4) Направити стабилну селекцију која ће у наредним циклусима бити конкурентнија за пролазак на завршницу ЕП

Планови:
1) Већ сам око себе окупио пар менаџера из Србије и Црне Горе, који ће у овој и наредној сезони почети са планским тренингом играча
2) За сада сам покрио позицију плеја, бека шутера и једног универзалног бека, али ће нам на тим позицијама бити потребан по још најмање један менаџер
3) Дачо је у контакту са менаџерима центара и осталим тренираца

Домети селекције:

Ове сезоне реално је да забележимо 3 до 4 победе, а у наредним сезонама исључиво ће зависити од нас и нашег рада!!!

Позз свима!!!

П.С. Ја се обавезујем да ћу довести једног младог играча и тренирати га за потребе младе селекције!

Last edited by Superstar at 10/8/2010 5:57:27 AM

This Post:
00
158906.4 in reply to 158906.3
Date: 10/10/2010 6:20:24 PM
Overall Posts Rated:
00
Поздрав свима.
Кандидовао сам се за селектора младе репрезентације Црне Горе.
Ово ми је четврта сезона на ББ-у. Основни циљ ми је да тренирам младе црногорске играче, и мислим да то врло добро радим. Најбољи показатељ је Станко Бајчетић (13697354) од кога желим да направим најбољег црногорског бека. На добром путу је и Недо Грујић (15130470), а ове сезоне сам на драфту извукао и Лазу Огњеновића (17112255). Основни циљ са репрезентацијом би ми био да убједим кориснике у Црној Гори да тренирају наше играче и да их упутим у тренинг, а вјерујем да би и резултати с временом дошли.

Лане