У договору са Дачом одлучио сам да се кандидујем за селектора младе репрезентације Црне Горе!
Што се тиче мене и мога искуства, ову игрицу играм од четврте сезоне , стабилан сам прволигаш и у првом мандату сам водио младу селекцију Србије и са тада веома слабом екипом заузео треће место у групи! Такође сам са поносом и власник Влада Арсића
(5965155), који је репрезентативац и један од најбољих бекова у српској репрезентацији!
Циљеви рада у младој репрезентацији:
1) Да се што више менаџера укључи у рад репрезентације, ради праћења тренинга младих и скаутирања противника!
2) Убедити што више менаџера да тренирају младе црногорске играче
3) Правити играче за потребе А селекције
4) Направити стабилну селекцију која ће у наредним циклусима бити конкурентнија за пролазак на завршницу ЕП
Планови:
1) Већ сам око себе окупио пар менаџера из Србије и Црне Горе, који ће у овој и наредној сезони почети са планским тренингом играча
2) За сада сам покрио позицију плеја, бека шутера и једног универзалног бека, али ће нам на тим позицијама бити потребан по још најмање један менаџер
3) Дачо је у контакту са менаџерима центара и осталим тренираца
Домети селекције:
Ове сезоне реално је да забележимо 3 до 4 победе, а у наредним сезонама исључиво ће зависити од нас и нашег рада!!!
Позз свима!!!
П.С. Ја се обавезујем да ћу довести једног младог играча и тренирати га за потребе младе селекције!
Last edited by Superstar at 10/8/2010 5:57:27 AM