BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Procena vrednosti transfera

Procena vrednosti transfera

Set priority
Show messages by
This Post:
00
165778.1
Date: 12/8/2010 11:32:23 AM
Overall Posts Rated:
22
Pozdrav svima. Nov sam igrač, mada vidim da se dosta iskustva može preneti iz Hattricka.

Primetio sam da se na transfer listi skoro svi igrači (meni interesantni) prodaju za 2 ili 3 puta više novca nego što je procenjena vrednost transfera. Je l' to normalna stvar ili je u toku neka pomama za mladim igračima?

This Post:
00
165778.2 in reply to 165778.1
Date: 12/8/2010 11:43:40 AM
Overall Posts Rated:
178178
Pozdrav svima. Nov sam igrač, mada vidim da se dosta iskustva može preneti iz Hattricka.

Primetio sam da se na transfer listi skoro svi igrači (meni interesantni) prodaju za 2 ili 3 puta više novca nego što je procenjena vrednost transfera. Je l' to normalna stvar ili je u toku neka pomama za mladim igračima?

Procenjena vrednost ti je kao neki red velicine i okvirna vrednost ali znas i sam da kao na HT-u, trziste ima svoj "cenovnik"...

edit: da, za mladim igracima je uvek pomamam jer oni su uz dodatak adekvatnog treninga - najbolji izvor zarade na primer...

Last edited by Laimbeer40 at 12/8/2010 11:44:47 AM

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
165778.3 in reply to 165778.1
Date: 12/8/2010 11:47:14 AM
Overall Posts Rated:
2222
Posto se ja bavim transfer listom, dacu sebi za pravo da ti odgovorim na pitanje.
Procena vrednosti igraca je okvirna,i ona ne mora uvek odrazavati pravu vrednost nekog igraca, mada u vecini slucajeva to jeste tako.
Npr moze se desiti da neki igrac koji ima ocene za beka dosta dobre, i jos poneki sekundarac koji za beka i nije toliko bitan, bude procenjen na dosta vecu cenu nego sto mu zapravo cena i jeste, takodje u odredjenim procentima na formiranje procene vrednosti igraca utice i forma u kojoj se on nalazi jer mu ona podize DMI koji ne znaci nista(bar po meni).
Ako kupujes trenirce(18-19god), njihova cena je dosta visoka i svi drze cene treniraca, tako da ces tu jednostvno morati da se "izujes" malko...ili da kupis nesto slabije trenirce za smesnu paricu pa da ih usavrsavas(to je moja preporuka).
Primer skupih cena igraca mozes videti ako odes na moj tim, svi su na transfer listi...pa onda spusti te cene za nekih 30% i dobices realne cene...te onda uporedi i vidi sta ti odgovara da pazaris i za koliko novca.
Ukoliko imas jos nekih pitanja, tu sam.
PS Po najnizim cenama mozes kupovati nocu, recimo 1h iza ponoci pa nadalje...tada mozes da kupis uz malo srece 20-30% jeftinije igrace nego sto im je realna vrednost.

Last edited by Rokaj Snimaj at 12/8/2010 11:50:35 AM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted
Message deleted