BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Milli Takım Seçim Konuşmaları

Milli Takım Seçim Konuşmaları (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kemal
This Post:
00
169002.2 in reply to 169002.1
Date: 1/11/2011 7:31:08 AM
Overall Posts Rated:
5555
Merhaba arkadaşlar,
Bu sezonla birlikte bb de 7. sezonum.Bu oyunu 1,5 senedir oynuyorum ve gelecek ay 2 yılımı dolduracağım.Bu sene ilk kez mt seçimi için aday oldum.Milli takımı yönetmek için elimden geleni değil elimden gelenin en iyisini yapacağım.En iyisi çünkü elimden geleni yapıyorum bu takım için hâlâ 3. ligde :D.Milli takımı diğer milli takımlardan daha iyi olduğunu görebiliyorum.Bu takım dünya 6. lığına kadar yükselmişti ama bence şu anki kapasiteyi de düşünecek olursak eğer 1. olması gerekiyordu.Bu 1.liği kazandıracağım gibi şeyler demeyeceğim ama en azından 10. yapabileceğimi düşünüyorum ve evet.Her türlü eleştiriye açık olacağım çünkü insanın eleştirilmesi iyi bir şey bunu her alanda görebiliriz.Birilerinin bunu okurken yapacakları nerde diyeceğini düşünebiliyorum neyse.Benim yapacağım şey oyuncu arayacağım ve ararken diğer menajerlerinde benle birlikte hareket edeceğini düşünüyorum.Şu ana kadar mt oyuncusu yetiştiremedim.Çünkü o potansiyelde bir oyuncum olmadı henüz.Olduysa da yeni başlamıştım.
Bu takım için en iyisiyim demiyorum ama bu takım her şeye rağmen en iyisi.Bu takım basketbolun Barcelonası veya basketbolun rüya takımı Usa olabilir ve bende bunun için elimden gelenin en iyisini yapacağım.Takımın sadece geleceğine bakmayacağım geçmişinide gözden geçirmeyi planlıyorum.Eee sonuçta geçmişini bilmiyen geleceğini çizemez der atalarımız ve nedense bu söze göre hareket ederim.
Şimdi uzun lafın kısası neden gelişme bölümü bu kadar kısa :D.Şaka yapıyorum.Uzun lafın kısası bu takımı en yere ben değil biz getireceğiz.Oy verenlere ve daha çok vermeyenlere çünkü oy vermeyen çok olacağı için herkesin bana cephe almasını istemem teşekkür ederim.Son olarak bbyi bana öneren kuzenim Steve ve beni yönlendiren biri olan Turgay hocama teşekkür ederim.
Sevgi ve saygılarımla.

Last edited by Kemal at 1/11/2011 7:32:58 AM

This Post:
00
169002.3 in reply to 169002.2
Date: 1/11/2011 8:29:07 AM
Overall Posts Rated:
3434
bu sezon vakit ayırabileceğimi düşünerek ilk defa milli takıma adaylığımı koydum.

ismim serkan 32 yaşındayım bursada oturuyorum mesleğim elektrik-elektronik kendi işyerim var oyuna yeterince süre ayırabiliyorum. 13 sezondan beri bu oyunu oynuyorum ve 11 sezondur tbl de mücadele ediyorum oyunla ilgili her türlü teçrübeye sahip olduğumu söyleyebilirim

milli takım için eğer seçilirsem yapacağım ilk şey mt kriterleri olacaktır. herkesin kafasına göre oyuncu alamayacağı sadece hakeden oyuncuların mt ye girebileceği ve oyuncu yetiştirenlerinde oyuncusunun ne zaman milli olabileceğini göreceği bir sistem oluşturmak istiyorum. bu kriterler her mevkii için savunmacı ve skorer olarak ikiye ayrılacak takımda her yönü kuvvetli olan oyuncular değil her taktiği keskin şekilde oynayabilecek oyuncular yer alacak. takımda her takımın en iyi skorerini durdurabilecek savunmacımız ve her takımın en zayıf savunmacısının üzerinden hucum edebilecek skorer oyuncumuz olacak. bu şekilde takımı kurduğumuzda rakibi iyi analiz ettikden sonra başarının çok rahatlıkla geleceğini düşünüyorum.

umarım seviyeli çekişmeli ve güzel bir seçim dönemi geçiririz.

düzenleme : imla

Last edited by *Serkan* at 1/11/2011 8:59:20 AM