sende yapacakların konusunda bir fikir belirtmiyorsunkı tamamen var sayım konuşuyorsun peki o zaman yazdıklarına bakalım
ismim serkan 32 yaşındayım bursada oturuyorum mesleğim elektrik-elektronik kendi işyerim var oyuna yeterince süre ayırabiliyorum. 13 sezondan beri bu oyunu oynuyorum ve 11 sezondur tbl de mücadele ediyorum oyunla ilgili her türlü teçrübeye sahip olduğumu söyleyebilirim
burada mesleğini yaşını vs belirtmen bence gereksiz adaylar kendini tanıtsında senin iş yerinin olması bu oyuna exta birşey katmaz aldıgın kupaları bahset kupada yaptıklarını bahset bu sekilde yapman veya diğer adayların bu şekilde oyunla alakalı kendilerini tanıtmaları daha makbül bence , bunu online süremi belirtmek için yazdım diyorsan bu sadece belirtmen yeter kimse bunu senden ispatlamanı istemeyecek bence
milli takım için eğer seçilirsem yapacağım ilk şey mt kriterleri olacaktır. herkesin kafasına göre oyuncu alamayacağı sadece hakeden oyuncuların mt ye girebileceği ve oyuncu yetiştirenlerinde oyuncusunun ne zaman milli olabileceğini göreceği bir sistem oluşturmak istiyorum.
peki bunu nasıl olusturmayı düşünüyorsun somut olarak bir durumdan bahsetmemişsin veri tabanımı oluşturcaksın buda söyleyeb cok oldu ama sonrası olmadı somut bişiler görmek bence hakkımız
bu kriterler her mevkii için savunmacı ve skorer olarak ikiye ayrılacak takımda her yönü kuvvetli olan oyuncular değil her taktiği keskin şekilde oynayabilecek oyuncular yer alacak. takımda her takımın en iyi skorerini durdurabilecek savunmacımız ve her takımın en zayıf savunmacısının üzerinden hucum edebilecek skorer oyuncumuz olacak. bu şekilde takımı kurduğumuzda rakibi iyi analiz ettikden sonra başarının çok rahatlıkla geleceğini düşünüyorum.
peki burdaki cümleler bize somut birşeyler söylüyormu söylemiyor tamamen siyasetçi cümleleri bence ''takımda her takımı durdurabilecek savunmacı'' bun mesela bana açıklarsan sevinirim
demeye çalıştıgım bu sözleri belkı zamannda bende yazmışımdır kabul ediyorum ama hep yazılan cümleler senn kullandıkların somut hiç bişi yok.