BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Pavl0s

This Post:
00
169021.4 in reply to 169021.3
Date: 1/11/2011 2:43:06 PM
Overall Posts Rated:
7373
Παιδια ήμουν ετοιμος να σας ψηφισω ... Αλλα σαν παλιος παιχτης και Tyfonas lover , πηγαινοντας να σας ψηφισω ειδα το ονομα του στη λιστα ... Δεν μπορεσα να αντισταθω .. Ξερω τη δουλεια και το χρονο που σπαταλουσε ... Οποτε η ψηφος μου θα παει εκει .. Αν αλλαξει κατι , τοτε να ειστε σιγουροι ειστε οι επομενοι :D

This Post:
00
169021.5 in reply to 169021.4
Date: 1/11/2011 3:42:31 PM
Overall Posts Rated:
3535

Mia diwr8wsi pros to post tou Mamuwalde sto nima twn eklogwn:
... icecream parties 8a ine me siropi karamelas , min me mperdeueis me allon...
Epi tis ousia,s pisteuw pws o Kajabbar ekane fadastiki douleia stis ypodomes (panta se synergasia me ton Lyga) , o tropos anaptyksis paiktwn ine idanikos , kai giauto 8ewrw pws ine o kataliloteros giauti ti douleia. Eksou kai i ana8esi tou sygkekrimenou ka8ikontos ston idio apo ton Mamuwalde.

Egw 8a exw mia geniki epivlepsi tis douleias , ka8ara se tomea ypostiriksis kai oxi lipsis apofasewn, wste na min mplekontai oi armodiotites. Ws mia xeira voi8eias otan kai opote ziteitai , panta me tis aparaitites pinelies.

TO ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟ MATSAS ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ

This Post:
00
169021.6 in reply to 169021.4
Date: 1/11/2011 5:03:05 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
Το καλυτερο θα ηταν το trio να γινοταν quarteto.(με Τυφωνα εννοω)
Με αυτο πιστευω πως ολοι η Ελληνικη κοινοτητα θα ηταν ευχαριστημενη.

Message deleted
From: Thor
This Post:
00
169021.9 in reply to 169021.7
Date: 1/12/2011 2:01:19 AM
Overall Posts Rated:
291291
Μπράβο σε όλους τους υποψηφίους....
Τρομερές εκλογές αναμένονται με Martiou-Tyfona-Mamuwalde....

πολλές και δυνατές υποψηφιότητες....επιτέλους

From: Kajabbar

To: Thor
This Post:
00
169021.10 in reply to 169021.9
Date: 1/12/2011 4:02:24 AM
Overall Posts Rated:
112112
Πράγματι είναι πολύ θετικό που βλέπουνε αρκετοί επιφανείς χρήστες την Εθνική πιο σοβαρά.
Ήταν και δική μου επιθυμία και δούλεψα για αυτό.
Εννοείται πως θα στηρίξω τον όποιο τελικό νικήτή, απλά η υποψηφιότητα του Μαμού με καλύπτει στο σύνολό της.
Χαίρομαι πάραυτα όμως που διάβασα χρήστες που θέλουνε να υποστηρίξουν τον Χρήστο (Τυφώνα). Είναι ένα παληκάρι που μιλάμε αρκετά συχνά και αν δεν μας χώριζαν 500 χιλιόμετρα, θα κάναμε πιθανότατα και παρέα. Έχει προσφέρει και εκείνος το δικό του λιθαράκι στην Εθνική και η στήριξή σας σε εκείνον δείχνει ότι του το αναγνωρίζετε.
Μέχρι το τέλος όμως θεωρώ πως θα έχουν μείνει λιγότεροι επιφανείς υποψήφιοι από ότι σήμερα.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
169021.11 in reply to 169021.10
Date: 1/12/2011 4:16:09 AM
Overall Posts Rated:
8888
Αυτος που θα εκλεγεί θα πρεπει να ειναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ολες τις δυσκολίες μιας ΝΤ. Νομίζω πως αυτος που θα βγει θα πρέπει να δουλέψει μαζι με τον Καjabbar , οπου εκτος απο τα οτι εχει πετύχει μεχρι σήμερα, εχει κανει εκπληκτική δουλειά στην όλη διαχείριση του τμήματος. Τα εχω δει και συμφωνώ πως εχει συμβάλει αρκετά, ετσι ωστε να παει η εθνική μας ενα σκαλάκι παραπάνω απο εκει που ήταν. Και αυτο θα το δείτε μακροπρόθεσμα

Εγω προσωπικά θελω να τον ευχαριστήσω που ηταν στο τιμόνι της εθνικης μας και που με ήθος αντιμετώπισε τα προβληματα και τις αντιπαραθέσεις. Επισης να τον ωθήσω να συνεχίσει την προσπάθεια εστω και απο αλλο πόστο ανεξαρτήτου αποτελέσματος. Η ΝΤ εχει ανάγκη απο ατομα γνώστες του game με μεράκι και αυτοπεποίθηση, αυτά ολα τα εχει ο Kajabbar.

Ευχαριστούμε φιλε και είμαι σίγουρος πως θα στεναχωριέσαι που φεύγεις, αλλα να ξέρεις πως δεν είναι ετσι είσαι μέσα στην ΝΤ

Αυτά...