BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Speeches

National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
Message deleted
This Post:
11
169044.4 in reply to 169044.1
Date: 1/11/2011 8:43:19 AM
Overall Posts Rated:
3636
Sveiki rinkejai,

Seniai brandinau minti dalyvauti rinkimuose taigi atejo laikas tai igyvendinti,

Pirmas dalykas tai jauciu ir manau jog esu tam tikrai pasirenges. Jei kas manes nezino tai papasakosiu apie save, zaidziu BB nuo 4 sezono (gavau komanda 3 sezono pabaigoje), taigi jau daugiau nei 10 sezonu semiau patirti BB. Laimejau III ir II lygas, keleta kartu tapau LBBL sidabro medalio nugaletoju, ne karta buvau tarp LBB taures pretendentu laimeti titula. BC Wazoo komanda niekada nebuvo tarp autsaideriu, jeigu kas tikrai mane pazista, zino kad labai nemegstu pralaimeti ar dykai atiduoti pergales, kadangi esu maksimalistas, taigi komanda praktiskai kiekviena sezona dalyvauja kovoje tiek playoffuose lygoje, tiek LBB Taureje.

Taip pat turiu daug mokinuku, su kuriais dalinuosi savo patirtimi , taigi jauciu pasitikejima is zmoniu. Turbut konkurentai, arba lygos drauguziai paklaus kodel as einu i NT jei savo komandai gaila laiko, galiu paprastai atsakyti, norisi kazko naujo, norisi naujos patirties, nauju uzdaviniu, taip pat noriu panaudoti tai ka sukaupiau per tiek daug sezonu ir esu pasirenges pasiaukojanciai dirbti NT labui, tam panaudosiu visus savo igudzius, visus savo rysius. Zinau kad ne vienas manageris gali pabuti ferma NT labui, taigi bandyciau ir tai panaudoti siekiant savo tikslu igyvendinimo.

Kaip asmenybe esu maximalistas, zodzio zmogus ir jeigu pradedu nauja veikla turiu daug daug entuziazmo tad jau dabar zinau kad nepagailesiu laiko NT.

Taigi, balsuojame uz Wazoo ir uz pergales!

This Post:
11
169044.5 in reply to 169044.1
Date: 1/11/2011 1:43:42 PM
Overall Posts Rated:
205205
sveiki BB'nautai))

su sena nostalgija ir as prisijungiu i kova del NT)
Daug nerasysiu, kai nezinau ka protingo parasyt, protingai patyliu. Turim super rinktine, super zaidejai +- nusedo pas juos isgalincius islaikyt menedzerius, pats laikas padaryti daugiau, nei padarom jau kokiu 10 sezonu is eiles. Nezinau, pastoviai galvoj sukasi mintys, kad galiu atvest rinktine link issvajotuju medaliu! Grizau prie BB tikrai po ilgo laiko tarpo, todel susidomejimas maksimalius kaip kad jaunystej buvo))) o del laiko ar priejimo prie interneto bedu tikrai jau nebera
Laikui begant, ateinant ivairioms naujovems i BB, matau naujus zaideju prioritetus. Visu zaideju neimanoma iskart pakeist, bet pasistengsiu palaikyt ateities kandidatu savininkus, kartu tariantis ir su U21 treneriu(neatsiejama dalis).
Su NT esu nuo pat pirmu dienu, nebijojau kritikos,nebijojau ir sukritikuot, ir patarimu duot/priimt buciau palaikes Pauliu, bet manau pabandysiu dar karta(bus paskutinis, jei netenkins numatyti tikslai)

Visad Jusu,
YoMaYo

Message deleted
From: andretas

This Post:
00
169044.7 in reply to 169044.6
Date: 1/12/2011 8:37:59 AM
Overall Posts Rated:
55
Sveiki, BuzzerBeater mylėtojai.Nutariau į kovą dėl NT trenerio posto prisijungti ir aš.Nemažai laiko stebėjau nacionalinės rinktinės kovas, bei galutines rikiuotes lentelėje, ir vaizdas liūdnas.Noriu pagaliau padaryti tai ko Lietuvos rinktinė BuzzerBeateryje realiai nėra mačiusi, kalbu apie saldžias pergales prieš iki šiol neikandamus priešininkus.O jei kils klausimas, kodėl turėtumete rinkti mane? o tiesiog parašysiu kiekvienas turi balso ir rinkimų teisę, tačiau neimsiu ir neprašinėsiu, kad balsuotumėte būtent už mane, kiekvienas renkasi pagal savo nuožiūrą už ką atiduoti savo balsą.Na, o apie rinktine tai galiu pasakyt trumpai ir aiškiai: Rinktinė stipri, rezultatų nėra, su mano atėjimų to nebūtų.Kiekvienas žaidėjas būtų maksimaliai išnaudojamas. Pagarbiai; Andrius.