буду першим :)
хочу спробувати свої сили, застосовуючи власні вміння та досвід та досвід і поради всіж менеджерів ББ-УА, в управлінні нашою збірною.
в ББ граю з 7-го сезону. найбільші досягнення з командою - чемпіон ліги 3.2 - 8-й сезон, срібний призер ліги 2.1 - 14 сезон.
якщо мене виберуть тренером збірної, то обіцяю:
1. співпрацювання з попередніми та теперішніми менеджерами наших національної та молодіжної збірних.
2. співпрацювання з менеджерами, в складі команд яких є збірники, постійне прохання їх на рахунок тримання хорошо-отлічної форми збірникам та на рахунок можливого продовження їх тренування.
3. буду вислуховувати думку кожного менеджера на рахунок стартового складу та тактики на кожну конкретну гру, при цьому самі вказівки на матч звичайно буду виставляти самостійно і вся відповідальність за можливі поразки (ну там від французів, наприклад, чи китайців) буде лягати тільки на мене.
4. на матчі збірної будуть короткі прев"юшки та огляди матчів.
можливо буде проведене омоложення складу. в захисті буду в основному використовувати зональний тип захисту, виходячи з гри та складу суперника. в офіційних матчах не буду використовувати ПН та До вєрного.
скоріше за все не все написав, що думав, так що далі буде...)
відповім на всі питання!