Mivel kicsit döcögősen indul a fórumélet, így nagy kihagyás után írok ide, hátha mások is kedvet kapnak!
Elsőként azért, hogy üdvözöljek mindenkit, és sok sikert kívánjak a szezonra!
Másodikként azért, hogy amióta sikerült visszajutnom a II. osztályba ráadásul ide ahonnan kiestem, semmi más célom nem volt csak valahogy bennmaradni! Ezt szerintem egész jól sikerül, ráadásul a 13. szezon után a 14.-re javítottam is egy helyet s még a playoffon is játszott a csapatom egy meccset! Ez nekem nagy öröm, mert az utóbbi időbe sajnos erősítésre nem sok esélyem van a csapat Bélájának 200k feletti fizetése miatt! :)
Harmadikként azért, hogy kicsit értetlenkedjek, bár örömöm miatt, de mégse értem! Bélánk a szezon első két meccsén amennyit az előző szezonban 7! meccsen tudott összehozni!!! Kicsit furcsa, mert azóta minimális a változás a tempódobásában! Tény hogy jelenleg a két utolsó ellen játszottam, de akkor is furcsa ez a dobóteljesítmény! Azért persze örülnék neki, ha ezt a Szeged Suns fiai ellen is tudná teljesíteni! :)Az idei terv pedig egyszerű, Béla mellé 1-1 ember megvétele olcsón, kis edzés majd továbbadás, hogy legyen pénz a fenntartására! Persze, az se lenne egy hátrány, ha a 16. szezont is itt tudnám kezdeni! A kupa nem nagyon érdekel...