W tym wątku spróbuje odpowiedzieć na kilka pytań na które do tej pory nie odpowiedziałem , możecie też zadawać inne dodatkowe na które spróbuję odpowiedzieć na tyle na ile bede umiał . oraz na ile bede znał odpowiedź bo wszechwiedzący nie jestem a "mocy" żadnej nie mam .
@kac100
1. Jezeli chodzi o poświęcony czas na BB to loguje sie z 2 komputerów jeden w pracy drugi w domu najczęściej wieczorem . Myśle ze czas który bym musiał poświęcić NT byłby wystarczający .
2. Dawno temu w zamierzchłych czasach miałem tego oto pana w kadrze
(2291904) .
3.Jeżeli jest taka możliwość to jak najbardziej Polaków , budowałem swoja drużynę w głównej mierze o własnych wychowanków .Zaczynałem od treningu podkoszowych potem byli obwodowi , co niektórzy wychowankowie graja u mnie do tej pory .
4. Z obecnych skautów których widze na stronie reprezentacji to Leszek i Banan są mi znani i myśle że dobrze wykonują swoja robotę i napewno bym ich nie ruszał . Jeżeli chodzi o piotrek90s i Czarny Wjazder to kojarze ich z gry ale nie znam ich . Jeżeli robią cos ok to pewnie by zostali o ile by tylko chcieli.
Na stronie reprezentacji są jeszcze 2 inne nicki Wang ma napisane że jest vice szefem ale myśle że dobrał bym sobie kogoś innego\innych . Natomiast jezeli "Ta druzyna nie jest botem" lubi sobie poszperać :-) to bym go pewnie zostawił niech szpera , każda informacja o rywalach jest cenna .
5. Nie zastanawiałem sie nad tym co nowego bym wprowadził .
@Galfin
1. Co do SF-a i PF-a . Nie będę podawał lakichs tam liczb bo chcieć to każdy sobie może a tu trzeba grać tym co jest na stanie . Ale spróbuje odpowiedzieć na Twoje pytanie inaczej . Co do SF-a to na atak pod kosz to najważniejsze skile w ataku PS DV w większym stopniu niż HN czyli to co nam wpływa na płynność a do rzucania to IS i JS . JR ma dla mnie marginalne znaczenie tutaj. Natomiast w obronie OD w granicach 14-16 a ID też cos koło tego ale jeszcze bym zwrócił większą uwagę na BL jakie ma dany gracz . Zbiórki uzalezniam od tego jakie miałaby reszta składu .
Jeżeli chodzi o PF-a to cos podobnego do SF-a oczywiście z innymi trochę proporcjami na górze i na dole .
Jeżeli chodzi o atak z z obwodu to w ataku zwracam uwage na takie skile jak PS HN w większym stopniu niż DV ( płynność) JS i JR jak najwyżej . W obronie ile fabryka dała. Podobnie sprawa ma sie z PF-ami oczywiście z zachowaniem jakichś tam proporcji .
2. Jezeli chodzi o C to na górze żeby czarny nie był a nawet bym powiedział "jak najbardziej PF-owaty"