Eu nu doresc promovarea in liga II pentru ca de acolo vin, am promovat acum 2 sezoane pentru ca asa s-a nimerit sa am culoarul, iar mai apoi am regretat pentru ca n-am mers pregatit financiar si nici jucatorii de pe posturile de CJ si AR nu-mi erau antrenati (avand doar 19 ani), iar in baraj am avut si putin ghinion, am pierdut la doar foarte putine puncte (parca la 2 daca cumva nu ma insel) iar acum nu am echipa nici cat atunci, ceea ce nu-mi da sanse de a face fata in liga II. Pentru mine ideea este sa castig cat mai multe meciuri in playoff fara sa promovez doar pentru finante mai bune si atat. In continuare nici in sezonu ce are sa urmeze n-am sa incerc o eventuala promovare, obiectivul fiind acelasi si anume cresterea jucatorilor de pe posturile CJ si AR inca 1-2 sezoane, iar mai apoi doresc de asemenea sa-mi achizitionez niste jucatori pe posturile deficitare pentru a ataca promovarea in liga II, iar pe urma intrarea direct in RBBA. Mult succes celui care v-a promova in acest sezon (chit ca nu cred ca are sa faca fata nici o echipa in niciuna din cele 4 divizii II).