Merhabalar. Arkadaşlar bu sezon hakkındaki görüşlerinizi yazın.
Kim ne yapar, kimin nesi iyi?
İyi bir ortam oluşturalım.
Mesela ben bizim takımın özelliklerinden bahsedeyim.
Şu anda ligin en büyük salonuna sahibim. Loca ve saha kenarı koltukları sınırda.
Doluluk oranı güzel ama bilet fiyatları düşük. Yine de iyi gelir getiriyor.
Hala geliştiriyorum.
105k maaşlı bir adamım vardı. İki sezon önce III. ligden düşerken almıştım. (Çıktığım sezon düştüm :D)
Aslında çok iyiydi ama ekonomi battı. Bu yüzden sattım ve 1.5m gelir elde ettim. Kaliteli ve hedefleri olan bir kulüp aldı oyuncuyu. Onun yerine toplam fiyatı 400k yı bulmayan 3 oyuncu aldım. Toplam maaş 15k etmiyor bu üçünün.
Ayrı bir nokta bu oyuncuların 3 de şuan elimdeki oyunculardan iyi değiller. Ancak zamanında drafttan aldığım, hep bende oynayan birkaç oyuncunun ki bunların All-Star başarısı bile göz doldurucu. (Birinin bir kere üçlük birinciliği diğerinin ise 2 MVP 2 de üçlük birinciliği var.) yorulmasını engellediler. Bu aldığım oyunculardan çok ama çok daha kötü olduğu için kdroyu 6 kişiye kadar indirmiştim. E haliyle çok yoruluyorlardı. Bu vesileyle 3 tane as oyuncumun yorulmasıyla beraber form ve kondisyon düşüşünün de önüne geçmiş oldum.
Bu üç oyuncu ilk maçlarında toplamda 20 ye yakın sayı attılar. Yani bir kaliteli oyuncu kdar işe yaradılar. Özellikle önemsiz maçlard bu oyuncuları oynatmayı düşünüyorum.
Eğer buraya kdar okuduysanız teşekkürler, okumadıysnız da teşekkürler :)
Daha uzardı da bırakayım dedim.
Sizden bir şeyler alalım. İstediğinizi yazın:)