Ej drustvo, evo jedna info, mislim da ce vam biti interesantna, pogotovo pred kraj sezone
Desilo mi se da sam bio u guzvi pa celu nedelju nisam namestio naloge, sto ce reci da su mi igraci sve sa kupom odigrali 120-130 minuta (prva petorka)
Kada sam u cetvrtak uvece ipak uspeo da upalim komp, namestio sam trening forme, kako bi koliko toliko sprecio katastrofu.
Rezultat je sledeci:
jedan igrac je popravio formu, dva igraca su ostala na istoj formi, dvojici je forma pala za 1. U isto vreme igracu koji je igrao 33 minuta forma je skocila za jedan. (racunajte da imam i doktora sa masazom uz to pa je efekat premora nesto manji)
Mislim da su ovi astrofizicari, programeri formu zamislili kao sinusoidu koja menja svoje maksimume, u zavisnosti od minutaze i malog random efekta. Tako da cesto ako je sinusoida bila u usponu dobijete bolju formu iako je igrac odigrao 70+ minuta ili obratno da padne ili ostane ista uz idealnih 55-65min. Naravno ako se ovo desi, mozete da ocekujete da je sinusoida promenila pravac kretanja.. ;)
tolko, voleo bih da cujem i druga iskustva
tnx