BuzzerBeater Forums

BB Srbija > FORMA

FORMA

Set priority
Show messages by
This Post:
11
176692.1
Date: 3/5/2011 7:27:50 AM
Overall Posts Rated:
5151
Ej drustvo, evo jedna info, mislim da ce vam biti interesantna, pogotovo pred kraj sezone

Desilo mi se da sam bio u guzvi pa celu nedelju nisam namestio naloge, sto ce reci da su mi igraci sve sa kupom odigrali 120-130 minuta (prva petorka)
Kada sam u cetvrtak uvece ipak uspeo da upalim komp, namestio sam trening forme, kako bi koliko toliko sprecio katastrofu.
Rezultat je sledeci:
jedan igrac je popravio formu, dva igraca su ostala na istoj formi, dvojici je forma pala za 1. U isto vreme igracu koji je igrao 33 minuta forma je skocila za jedan. (racunajte da imam i doktora sa masazom uz to pa je efekat premora nesto manji)

Mislim da su ovi astrofizicari, programeri formu zamislili kao sinusoidu koja menja svoje maksimume, u zavisnosti od minutaze i malog random efekta. Tako da cesto ako je sinusoida bila u usponu dobijete bolju formu iako je igrac odigrao 70+ minuta ili obratno da padne ili ostane ista uz idealnih 55-65min. Naravno ako se ovo desi, mozete da ocekujete da je sinusoida promenila pravac kretanja.. ;)

tolko, voleo bih da cujem i druga iskustva
tnx

From: Golub

This Post:
00
176692.2 in reply to 176692.1
Date: 3/5/2011 9:05:50 AM
Overall Posts Rated:
427427
moje je iskustvo da svaki igrac ima svoju idealnu minutazu (od cega zavisi nemam pojma), tako da jednom igracu je na primer kod mene 80min idealno a drugom sa 48 forma stoji ali sa malo preko 70 skace kao luda

This Post:
00
176692.3 in reply to 176692.1
Date: 3/5/2011 9:35:23 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
578578
Second Team:
Mad Mamba Academy
Trenirao sam nekoliko puta formu pred vazne tekme i kapiram da je to isti trening kao i svi drugi. Mislim da forma sa devetke moze najvise na sedmicu da padne i oni je samo povecaju za jedan zbog tog treninga, nekima bi pala na 8 i samim tim ostaje na istom nivou, naravno da je plus to ako se ima doca koji masira...

No guts, no glory!