Κουβεντα για να γινεται. Τον αγωνα τον ποσταρα για να δειξω το εξης , πολλοι ρωτανε τι να βαλω οταν ο αντιπαλος παιζει το ταδε συστημα η αυτο που λεει το νημα γιατι εχασα ενω τα πραγματα φαινονται υπερ τους και μερικες φορες κατηγορουν την μηχανη .Η απαντηση ειναι οτι δεν υπαρχει κατι 100% δεδομενο που να ισχυει για την καθε ομαδα, ειναι αναλογα τι εχεις.
Ετσι λοιπον στον συγκεκριμενο αγωνα βλεπωντας τον αντιπαλο αντιλαμβανεσαι οτι η δυναμη της επιθεσης του ειναι η περιφερεια , μια περιφερεια της ταξεως 250χιλ σε μισθους θα πας να βαλεις ζωνη 2-3 ? με 2 στην περιφερεια απο 50 χιλ μισθο ?
Θα το σκεφτοσουνα ποτε?
Η απαντηση δοθηκε στο παιχνιδι για την ομαδα μου ναι μπορω να το κανω (ακριβως το ιδιο εγινε και την προηγουμενη μερα στο ιδιωτικο) για την ομαδα σου ομως δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορει να γινει.
και τελευταιο ηταν επιτυχημενο το ολο κοουτσαρισμα ? θα ελεγα ναι για καποιους λογους , γιατι πρωταθλημα παιζουμε και οχι 1 μονο αγωνα (ειναι αυτο που λεγεται η ομαδα σου να μπορει να παιζει διαφορα συστηματα) ,γιατι εντελει κερδισα στο κατω κατω.Θα ελεγα ομως και οχι , βοηθησε και ο αντιπαλος για να κερδισω.
Α και κατι ακομη με ενα αλλο συστημα θα ειχα καλλιτερο αποτελεσμα ? εδω δεν εχω απαντηση