Zdravo, zdravo.
Evo odmah da se kandidujem i napisem sta imam, da odmah ljudi znaju za koga da glasaju :D
Uz podrsku prethodnog gurua BOSKOVIC-a, ciji sam bio verni sluga i kmet, resio sam da se kandidujem za mesto selektora i nastavim tamo gde je on stao.
Ne zelim da obecavam bilo kakve rezultate, to cemo videti kada sezona pocne, mada posto pratim sada sve igrace od 20 god i upoznat sam sa igracima koji ce sledece sezone da nose teret mlade repke, mogu da kazem da se mozemo nadati necemu lepom sa ovim timom. Samo da ne bude xxx faktora kao ove sezone.
Sto se mene tice, ekipu sam davnih dana podredio repki i ovom mom retardu, sada sam njega prestao trenirati, pocinju da se prave neka nova domaca deca u Pippo Inzaghi#9. Pomazem radu repke na razne nacine vec vise sezona. Sa velikim brojem menadzera koji gaje centre sam bio u kontaktu, nadam se i pomogao im. Prosle sezone sam bio vodja pokreta otpora kada nas je ekipica iz uprave pokusala osakatiti. :D
Imam neko vidjenje kako voditi repku, imam ljude koji ce biti uz mene. Neka stvari poucen iskustvom iz proslih sezona zelim da menjam, pocev oko skautovanja i pracenja igraca, do samog vodjenja repke. Mislim da se sve na visi nivo moze podici.
Plan je sto se skautovanja tice, da za 18 i 19 god za svaku poziciju bude jedan skaut. I to ne neko ko ce da trazi samo skilove od menadzera, vec i da ih savetuje oko svega. Cilj je zainteresovati ljude za igricu, posto vecina dobrih igraca bude na pocetku kod onih iz IV lige koji jos nisu toliko u ovom svetu. Ukoliko budem izabran planiram licno da vodim brigu o svim igracima od 20 i 21 god (naravno uz jos par ljudi po mom izboru), posto smatram da je lakse kada imas ceo spisak kandidata u jednom fajlu, i onda mozes da vidis sta ti fali, pa samim tim da se koriguju zeljeni skilovi u dogovoru sa menadzerima. Ovako ako to ide preko par ruku, mnogo je sporije. Sto se tice vodjenja repke, oformio bih neku vrstu strucnog staba, koji bi cinili ljudi kojima verujem, i koji su vec duze vreme uz repku na bilo koji nacin, mada bilo bi i par mladih entuzijasta. Isto tako za bilo koga ko je zainteresovan da pomogne naci ce se neki posao, koji ce doprinostiti boljem sutra naseg mladog tima.
Iz prilozenog stiva se vidi da volim da kenjam, tako da mozete i ocekivati po forumu zanimljive najave za svaki mec, kao i analizu svake pobede posle meca, o porazima ne razmisljam. :D
Toliko od mene, zivi bili, najboljeg izabrali.
Trbazzi
*ajde da se jave ljudi na temu U21 da se pomogne oko skautovanja!