Rozhodla som sa kandidovat na poziciu NT U21 manazerku a to z nasledovnych dovodov:
1. chcem aby sa narodnemu timu venovali ludia, ktori maju pre to pochopenie, zanietenie a aspon trochu casu
2. mam skusenosti s hrou - som tu uz od tretej sezony a v Extralige figurujem od piatej sezony
3. mam uz za sebou vychovu par NT hracov, za spomenutie stoji Bombara, ktory uz dlhsiu dobu posobi ako starter na pozicii PG a v time mam okrem neho aj Druneka a snad nadchadzajucu nadej Hamajdaka a naplno sa venujem treningu mladej hviezdy - Repcika
4. posobim uz ako treningova koordinatorka U21 timu 5 sezon a toto by mohol byt krok vpred
Co chcem priniest pocas mojho posobenia ako U21 manazerka:
1. uzsiu spolupracu s manazermi, ktori potrebuju poradit pri trenovani svojich hviezd, ale nielen pri trenovani, tak aby sa novym (ale nielen im) manazerom tato hra zapacila a stali sa z nich aktivny manazeri
2. vacsi realizacny tim, ktory by tuto uzsiu spolupracu mohol zvladnut
3. sutaz o supportera, ktora by mohla manazerov viac motivovat k trenovaniu mladych slovenskych nadeji
Realizacny tim:
Zatial mi pomoc pri treningovej koordinacii slubili tyto manazeri (v abecednom poradi):
Asasasa
daewo7
Hadar
chlebo
janomuro
Jojko
Psycho
Razor
symbi
Vierus
zajino
Komunikacia:
Musim poznamenat, ze tejto hre nemam sancu venovat tolko casu ako rwystyrk, takze odomna necakajte zazraky, ale budem sa snazit aspon pokracovat v rychlosti vyborne rozbehnutej masiny, ktoru nastartovali Matej a Psycho.
Budem rada, ak co najviac ludi bude chodit na externe forum, ktore bude primarnym komunikacnym zdrojom hlavne co sa zapasov tyka - rada si necham poradit - kazdy sa ma este co ucit a ja nie som vynimka.
To je v skratke vsetko, tesim sa na vase otazky v prislusnom vlakne :)