Avavoor
SaatanaVirolaised vs. Kopli Thunder
Kui Kopli Thunder jätkab 2-3 tsooni mängimist, on hooaeg juba seekord küll kiivas. Minu valik on sellest paarist SaatanaVirolaised, kel jagub seda välist ründetugevust Kopli jaoks liiast. Pealegi konkurendi üle mõnus amps vaja võtta +15
bc konguta vs. Lihula Maffia
Lihula Maffia ei jäta uustulnukale meskit varianti. Las kohanevad veel. Minu valik Lihula Maffia +25
Ivory Coast vs. roosad pantrid
Keeruline ennustada, mis siin toimuma hakkab. Kõik oleneb, mis ootuste/plaanidega Ivory Coast hooajal edeneda plaanib. Minu valik Ivory Coast +5
ABC Sportland vs. BC Viljandi Metall
Viljandi Metall võtab oma esimese mängu ära. Ehk näeb isegi Raua poolt mõnd rekordit, ennem kui see laev päris põhja läheb. Algus vähemalt positiivne. Minu valik BC Viljandi Metall +10
oldboys vs. Leek&Bokk
IV liigast kõrgemale tõusnud oldboys sai kohe väga raske mängu alustuseks. Nende ainus lootus vast on vastase alahindamine L&B poolt. Minu valik Leek&Bokk +15
uljukad vs. KK Sepise
Sepise on sel hooajal igas mängus favoriit. Esimese mängu kindla võiduga hakkab võidumarss pihta. Minu valik KK Sepise +25
BC Thunder vs. BC Pihlaka CSKA
Kui Pihlaka sel hooajal tahab PO koha eest võidelda, peab selle vastasseisu võitma. Thunder oli eelmise hooaja kõige kehvem potensiaali realiseerija. Minu valik BC Thunder +10
BC RAKKE VÄGEVAD vs. BC Päkapikud
TV mäng! Annab eelmise hooaja 6 koha saavutanud kodumeeskonnale kerge lisa tõuke. Vägevad esimesvooru kaotust ka igatahes ei planeeri. Minu valik BC Päkapikud +5