Brotnjo - B.S.F.
Apsolutno 1
Iron Man - Team Bosna
E ovdje ćemo vidjeti našeg novajliju u našu ligu i ekipu koja po mom skromnom mišljenju svake seone slabi. Iron Man tim koji se želi expresno vratiti u cvajtu, u svojoj konfi neće ja mislim imat većih problema ali već u crvenoj uh..uh. No vratimo se tekmi i mislim pobjedi Iron Mana tj. 1
Dražen23 - KK. ILIDŽA
Novajlija protiv prošlosezonskog novajlije. U ovom meču prednost dajem ekipi Dražena23 zbog domaćeg terene i mislim zbog nešto kvalitetnijeg tima. 1
Minenapolis - K.K. Crvena Zvezda
Izgleda naša liga nemože bez Crvene Zvezde, taman se riješili jedne kad eto nam druge, al ova Zvezda neće imat neku ulogu u našoj konfi tako da se očekuje siguran trijumf uz jednu laganicu, veterana Mithandira.
Da malo prokomentarišem ligu:
Čini mi se da je ove sezone plava konfa nešto jača nego prošle( mada ni približno kao naša konfa), posebno su me tu iznenadsile novalije u ligi, koji su došli sa dosta dobrim timovima. Timovima koji mogu parirati svima nama i ako ih olako shavtimo mogu nam vrlo lako zagorčati stvari. Predednt u ovoj konfi je Iron Man, uz njega su tu mislim ekipe Team Bosna, Dražen23 i Manijaci, dok će se za opstanak boriti Mostar Celtiksi, Budzak i Tri poena.
U našoj konfi ispada Crvena Zvezda, bOSTAN sNICKERS i B.S.F. tu u play- outu, a ja, Minenapolis, SDP i Gladiator play-off i opet moguće finale konfe Minenapolis K.K. Bosna ASA BHT.
Najveći favoriti cijele lige gledajući plate igrača bili bi Iron Man i ja, dok Minenapolis i SDP bi činili najveću prijetnju ( pogotovo za mene)