Hali Versenytársak!
Én is kihasználom az alkalmat,hogy megszerezzem az utolsó menedzserpontokat a képzőből.
Szóval meglepetés,több oldalról is,az előző,a 17.szezon.Nem gondoltam volna,hogy egyből bejutok a rájátszásba,ráadásul konferencia-döntőt játszhatok,mert nem tartom erősnek a csapatomat.Elnézve a későbbi bajnok és Jégermester csapatát és eredményeit,ez utólag is kijelenthető.A másik meglepetés,hogy Jégermester csapat nem jutott fel,azt hittem,abszolválja a döntőt.Idén más a helyzet,pillanatnyilag biztos konferencia-döntősnek érzem magam,hacsak nem az Abony Linxs –szel játszom az elődöntőt.Ugyanis a mi csoportunkban,Keleti8-as,csak két ember-csapat van és hat bot-csapat.A Nyugati8-as már más tészta,négy gép-csapat,négy ember-csapat ellen,talán a másik oldalon is borítékolható az első 4 helyezett.
Tehát a célom:pénzügyi stabilitás a csapatnak,fiatalítás tehetségekkel,a lassú,küzdelmes utat választom a feljutáshoz,remélem két szezon alatt sikerül,bár nyilván ti sem fogtok csak a babérokon üldögélni .Az előző szezonom,a tanuló évem említésre sem méltó,ugyanis csak bot –csapatok ellen játszottam,így nem meglepetés,hogy engem engedett feljutni a gép.Természetesen tanulom még a játékot,sok furmány van benne,magasak az elvárások a felsőbb osztályokban is.Természetesen szeretnék az első vonalhoz csatlakozni,de az még messze van.
Mindenesetre kíváncsi vagyok nagyon,várom már a következő,a 18.szezon végét,hova sikerül befutnom.Minden jót,sok sikert,pá.