am ajuns si in 17 .. imbatranim! :))
in acest sezon am obiectivul maret "evitarea retrogradarii". pare mai greu ca in precedentele 2 sezoane sa raman in II :) mai ales dupa schimbarile mari prin care a trecut lotul echipei.
sezonul asta o sa fac si o schimbare de antrenament. dupa 4-5 sezone de antrenat fundasii, trec inapoi pe interior. sper eu ca am gasit 3 jucatori care sa merite antrenati si sa creasca mari si frumosi.. bine, frumosi cat le permite avatarul
cat despre liga, cred ca au promovat 4 echipe foarte puternice. bine, e normal avand in vedere ca liga a III-a a evoluat foarte mult in ultimele sezoane. s-a intors jazz cu noi dupa un sezon in rbba. imi pare rau ca nu ai putut sta mai mult pe acolo. in continuare mi se pare mai puternica Big 8 si cred ca de acolo va veni urmatoarea promovata. oricum, va fi un sezon nebun din nou..
app, draftul cum a fost? la mine a fost mai rau ca anul trecut pe care il catalogasem ca cel mai slab :)) am si bagat o groaza de bani .. se pare ca nu le am cu alesul. terminator22 ai prins 3 jucatori buni din cate am vazut eu :) i-ai luat tu pe toti.
salutare si bafta in noul sezon!
ps: si felicitari II.4 fiindca suntem liga cu cea mai mare activitate pe forum de cateva sezoane :D
Last edited by andrei_r at 7/28/2011 5:30:57 AM