BuzzerBeater Forums

BB România > Imi raspunde si mie cineva va rog?

Imi raspunde si mie cineva va rog?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
192447.1
Date: 7/29/2011 4:57:27 PM
Overall Posts Rated:
33
Nu pot procura suporter prin SMS pe 1 luna ? sau ma rog,3.. cate or fii,numai ca nu am cont paypal si acum nu pot face pt ca sunt in casa non stop (cauze personale) si de aia vreau sa cumpar pe telefon daca se poate. Va rog un raspuns pana maine seara cel tarziu pt ca am nevoie urgent de raspuns. Thank and sorry

From: Nex

This Post:
00
192447.2 in reply to 192447.1
Date: 7/29/2011 6:58:32 PM
Overall Posts Rated:
3434
Nu... nu poti cumpara supporter prin SMS. E destul de clar in pagina de supporter, ca tranzactiile se fac doar prin paypal si paybycash.
Daca ti-ai activat serviciul de homebanking, poti sa iti faci, si sa activezi un cont de paypal in vre-o 2 zile, de acasa.
Din postul tau reiese ca ai in jur de 12, 13 ani, ceea ce inseamna ca nu ai un card de credit sau de debit, sau un cont bancar pt a face transferuri.
Oricum, chiar si fara supporter, jocul are un farmec aparte, si odata ce i-ai prins gustul, nu te va dezamagi.

From: Burky_xxl

To: Nex
This Post:
00
192447.3 in reply to 192447.2
Date: 8/1/2011 3:40:01 AM
Overall Posts Rated:
33
Poate ca e destul de clar explicat acolo,si totusi speram sa fie o modalitate deoarece la fiecare joc online era , iar eu sunt nou aici si poate mi-a scapat chiar aceasta informatie,mai ales ca meniul jocului e unul destul de complex . Trebe sa recunosc insa..postul de aici pare destul de prost scris dar asta pt ca era in graba si pt ca eram intr-o stare pe care cei de 12,13 ani o admira. Acum tu nu ma judeca pt asta,pt ca in primul rand nu e treaba ta ! Iar ca fapt divers,am vazut multe posturi fara virgule sau orice semn de punctuatie pusa (si aici ma refer la faptul ca unii nici nu se obosesc sa le foloseasca,ce sa o mai si faca bine..) insa tot nu sunt judecati cum ai facut-o tu in cazul meu :).
Daca ai de gand sa raspunzi ,te rog,fa-o cu putina modestie data viitoare...

This Post:
11
192447.4 in reply to 192447.3
Date: 8/1/2011 8:44:58 AM
Overall Posts Rated:
3434
Hey, I'm nothing if not modest :P
And btw, nu te-a judecat nimeni; eu chiar aveam impresia ca ai 12 ani :).. seems i stand corrected.
Oricum, bine macar ca nu te-ai aprins (prea tare) la comment-ul meu, care era mai mult in gluma (nu de alta, dar nu are rost sa te strezesi pe chestii de genu).

In general sistemele de plata prin apel telefonic sau sms se aplica la sume mai mici... si nu sunt foarte rentabile, deoarece compania telefonica, care iti inchiriaza numarul, iti ia comision cam jumatate din suma (in afara de a evita niste complicatii in plus, presupun ca asta e un motiv principal pt care developerii nu au optat si pt acest sistem).
Un cont de paypal poti sa-l folosesti si daca nu il activezi, pt sume mici. Fa-ti unul si incearca sa vezi daca iti da voie sa cumperi un pachet de supporter de 3 luni (daca n-ai home banking si nu poti sa iesi din casa).

This Post:
00
192447.5 in reply to 192447.4
Date: 8/1/2011 9:31:00 AM
Overall Posts Rated:
33
Aham,pai atunci am sa mai astept putin . Vreau mai intai sa vad cum decurg 5-6 etape de campionat,daca reusesc sa ma mentin in fruntea clasamentului si antrenamentele mele dau roade cu jucatorii pe care i-am transferat si antrenamentul gandit de mine pe termen lung,atunci ma tin de joc. E ceva ce am cautat de o vreme buna,m-am saturat de activitatea ceruta la jocurile gen "triburile,travian,gladiatus" samd.
O zi buna sa ai,cheers !

This Post:
11
192447.6 in reply to 192447.5
Date: 8/1/2011 10:39:26 AM
Overall Posts Rated:
3434
heh, e destul de addictive jocul; si are multe comunitati, destul de prietenoase (inclusiv romani :)
la inceput iti recomand sa citesti manualul, dupa care thread-urile de ajutor pt incepatori:
(3944.1)
(144856.1)
(22302.1)
vei gasi multe informatii esentiale..

iti recomand sa concediezi o buna parte din lot (jumatate sau mai mult).. cam tot ce e cu salariul de sub $3000. salariul unui jucator e dat de skill-uri... cu cat sunt mai bune, cu atat are salariul mai mare.
cu banii de inceput cauta sa cumperi 2 jucatori cu salarii intre $8000-$10000; unul de exterior (CJ, AR), si unul de interior (PIV, EXF). cei mai batrani au preturi de achizitie mici; orienteaza-te dupa ~30 ani (sa nu fie 35 sau peste, ca incep sa le scada skill-urile prea des).

pe cei tineri poti sa-i antrenezi (antrenamentul se actualizeaza o data pe saptamana). cu cat sunt mai tineri, cu atat le cresc skill-urile mai rapid. de ex, poti sa-i antrenezi pe Eugen Dima, Dimo Dotzinski si Cristiano Semenza pe 1 pozitie (e cea mai rapida metoda); pe fiecare din ei, ii joci ca si conducator de joc cate un meci intreg pe saptamana (48 de minute - setezi acelasi jucatori ca si starter, backup si rezerva).

cum esti in liga IV si sunt majortatea boti in divizie, poti sa joci toate meciurile "take it easy" (lejer); in stilul asta iti creste entuziasmul si echipa se va avea randament mult mai bun. in felul asta ai sanse sa te mentii mai mult timp in cupa (jucand acele meciuri normal sau crunch time), si iti asiguri niste bani in plus.

si investeste cat de multi poti in arena; e principala ta sursa de venit, si daca nu ai o arena mare cand ajungi in ligile superioare, nu vei face fata.

This Post:
00
192447.7 in reply to 192447.6
Date: 8/1/2011 11:55:44 AM
Overall Posts Rated:
33
Daca scriai putin mai repede mesajul,ma gandeam de 2 ori sa pun niste jucatori pe lista de transfer,sau sa concediez direct. Asta e,acum voi astepta sa vad daca il vand pe careva,in caz ca nu,cest la vie :)
E cam greu de inteles in egnleza explicatiile celor care au postat,deoarece nu sunt familiarizat cu expresiile folosite in baschet..in fine,ma descurc.
Cat despre acei jucatori tineri mentionati de tine,recent i-am transferat si se pare ca vor fi achizitii reusite (imi pare rau ca l-am ratat pe "ciro zoletto" (daca cumva te uiti pe el) ,era un jucator foarte talentat dar am asteptat prea mult si in loc de 28k,am licitat 28 iar timpul nu m-a iertat :))
Oricum,thanks for advices ,ne vedem in finala cupei ^^ .

PS:Eu nu foloseam un titular pe intreg meciul pe pozitia ce urma sa fie antrenata..Chestia asta n-am stiuto pana sa-mi zici tu ,deci practic nu pot reface ce e gresit inainte de urmatorul antrenament ,pt ca trebuie sa iasa minutele jucatorilor care deja au cate 30 de minute sa spunem . + nu se leaga ceva,eu am acum cate 1 meci la 2 zile,dar pe urma voi avea 1 la 3 sau chiar 4 zile,deci voi putea efectua decat 1 antrenament sau max 2 /saptamana . Ca sa fac tot 3,ar trebui sa avansez non stop in cupa,ceea ce e putin posibil din cate cred (dar cine stie..) si mai e si forma jucatorilor in joc,in caz ca vor juca prea mult . Atunci banuiesc ca nu voi avea de ales,v-a trebui sa antrenez maxim 2 jucatori/sapt ,corect?

Last edited by Burky_xxl at 8/1/2011 12:19:33 PM

This Post:
00
192447.8 in reply to 192447.7
Date: 8/1/2011 12:26:23 PM
Overall Posts Rated:
3434
asta e.. dupa 3 zile, daca nu s-au vandut, ii concediezi. nu pierzi nimic, deoarece actualizarea financiara saptamanala (plata salariilor, si altele) se face in noaptea dintre duminica si luni.. mai e o saptamana.
cat despre expresii, te ajuta putin daca schimbi limba jocului in engleza din preferinte.
eu sunt invers... nu sunt familiarizat cu termenii din romana, si sincer multi dintre ei imi suna stupid...
oricum, daca ai intrebari, ia si posteaza. sunt destui pe aici care iti vor raspunde. sau daca nu, poti sa incerci si pe thread-ul de help din engleza; acolo posteaza un numar foarte mare de useri, si vei primi mai multe raspunsuri, intr-un timp mult mai scurt.