Ja z chęcią gdyż chciałem i chcę nadal pomagać reprezentacji ale jestem w 5 lidze także zarówno doświadczenia wiedzy i ogólnego pojęcia jak wy nie mam ale każdy pomysł się przyda. Kilka dni temu sprawdzałem Cypr.
W ataku najczęściej grają Low Post / Princeton / Run and gun natomiast w obronie praktycznie każdy swego.
I to jest ta wada ze robię to I raz i nie wiem sam co może się przydać ale jakieś wnioski mam. Cypr najczęściej w II kw zdobywa najwięcej punktów. Za to najgorsza jest IV kwarta także może warto spróbować gry wg listy do 4 kwarty. Mają nowego jak każda repra +21 nowego trenera także nie jest chyba zbytnio jeszcze ogarnięty. S. Fasoulis, N. Pikoulas , A. Papanikos , Y. Kaliasis , T. Kakarnakis , Y. Dimidou ta grupa była i jest powołana przez nowego trenera ( a grała w kadrze ostatnio powołanej więc może jakieś wnioski na nich znajdziecie ). Z tego co widzę mamy zarówno na obwodzie jak i pod koszem obronę po kilach meczowych ( wybitne ) także chyba jak na Cypr cp nie damy to będzie dobrze ;d. To tyle bo nie wiem co jeszcze choć mam pewne rzeczy ale wątpię żeby to się przydało. Jak mogę kogoś prosić o podanie o ile moje dodatkowe info się przyda o rozpiskę rzeczy które nadają się do analizy rywali naszej kadry. Pzdr ;p