acest thread este deschis pentru a impartasi o idee... sau hai sa-i spunem dorinta mai degraba...
aceasta dorinta s-a conturat cu precadere dupa meciul
(36596207) pe care l-am avut recent cu pannonia
in acest meci a existat un moment in care eram condus cu ceva mai mult de 10p diferenta, pannonia inscria cu sete si nu se cerea TIMEOUT... pur si simplu nu se cerea!!! - ma gandeam, in cateva situatii in care jocul nu mergea deloc, ca ar pica superb un TIMEOUT, insa acesta nu a venit decat foarte tarziu... mi se pare ca abia in sfertul 4, in conditiile in care eu as fi scos de pe teren jucatorii de vreo 3 ori pana atunci...
acum... stiu ca nu toti se uita la meciuri... si eu fac asta destul de rar in ultima vreme, insa cred ca ar fi eficienta implementarea unei astfel de optiuni in engine-ul jocului, care sa ne permita sa alegem chiar noi cand sa avem TIMEOUT
acum, ca sa nu existe obiectii din partea acelora care nu se pot uita la meci dintr-un motiv sau altul, ar putea fi lasat ca fiind valabil si modul de aplicare a TIMEOUT-urilor care a fost pana acum
- eu ma refer la modificari doar in sensul in care, pe langa modul in care procesul pt TIMEOUT e deja construit, sa mai existe acea posibilitate de A OPTA, atunci cand avem impresia ca engine-ul amana momentul in care trebuie sa intre majoretele...
astept pareri referitoare la subiect... pro sau contra...
aveti si un sondaj mai jos
MS
Last edited by MCMXC a.D. at 9/6/2011 9:40:27 PM