BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 National Team Speeches

U21 National Team Speeches (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
199939.2 in reply to 199939.1
Date: 11/1/2011 7:05:42 AM
Overall Posts Rated:
181181
Буду перший )
Всім привіт. Думав писати "стіну" тексту, але подумав, і виришів - ну нафік. Всі і так багато хто знають мене добре)
Минулого разу висувався на вибори, але програв самогону.... і як виявилося - це було на краще. Були в мене дофіга проблем з нетом, і це не пішло б на користь молодіжці. Тепер з нетом проблем нема - 2мб/с творять чудеса
З командою тоже проблем нема, тому можна молодіжкою зайнятися, чогось мене до неї більше тягне чим до старшої )
Про молодіжку: За самогона, молодіжна дуже піднялася в рейтингу, і нас тепер стали боятися. Гравці із започаткуванням скаутства стали набагато краще розвиватися, ніж колись. Тому основне завдання яке я ставлю перед собою, це НЕ звести на 0 те, що зробив самогон, а навіть підняти збірну на вищі місця і за можливістю поборотися за максимальний результат! Коли буде календар ЧЄ в дебатах скажу, що я думаю з цього приводу.
Про гравців: 20 річні гравці(тепер 21річні) – це певний експеримент, який я попробував застосувати 2а сезони тому. Це створення 2х різнопланових ЛФів: під щит та під карусель який є по сумісництву під все + справжнього ВФ, який тренувався за «чеським планом», звичайно подяку хочу винести тим менеджерам, які їх качали та не слали мене в одне місце з моїми пропозиціями. Дуже сильний РЗ і дуже класний Ц є. Цього сезону це буде основна зв’язка. Тобто склад і можливості для того щоб шось досягти - є.
Розвиток:
1) Скаутство залишиться, тому що воно приносить плоди які можна побачити на власні очі, але в якій формі – хз. Буде видно ) Пра буде деяка зміна, буду просити скаутів, щоб хоча б один-два апи в сезон вони просили б давати вторички їхнім гравцям. (наприклад: для АЗ ББ, для Ц – пас і т.д.)
2) Основне моє бачення яке сформувалося за ці сезони – гравці з потенціалом, повинні зразу бути направлені на розвиток в національну команду і їм потрібно приділяти максимальну увагу і мати чіткий нагляд за їх розвитком. Для молодіжки достатньо потенціалу 8 щоб бути на провідних ролях. Але звичайно, на практиці це буде важко застосувати, але знайдеться пару гравців які по цьому шляху підуть і потім вони будуть становити кістяк старшої команди. Подивимся ) головне шоб менеджери розуміли те, що хочуть тренери, і тренери розуміли те, що в силах менеджерів.
3) Скажем ні моноскілам! Я не прихильник моноскілів, які мають розвинені тільки три основних навики, тому зразу ж розвиток гравця буде направлений на мультискілство. Цим шляхом пішли чехи, і вони досягли дуже високого результату, завдяки мультам. Багато країн зараз переходять на цей процес мультифікації, тому і нам тоже потрібно не відставати.

Про мої обов’язки:
1) прев’ю і розбір польотів - обов`язково
2) Дуже чіткий нагляд за розвитком гравців
3) співпраця з тренером націоналки в плані розвитку гравців з потенціалом
4) Створення тем для обговорення тактик на матчі, де кожен зможе висловити свою думку(на фан-сайті), але відповідальність за результат беру повністю на себе.
5) штаб буде виключно в допомозі по наглядом за гравцями, тобто це будуть скаути.
6) не буду грати ізоляцію. Я махав. Всі інші тактики будуть використовуватися, але це буде залежати від гравців.
7) загальний підсумок кожного сезону по виступу і по майбутніх/теперішніх гравцях.
ну і відкритість для кожного менеджера України і всяке-різне )
я не буду казати шо я виграю з нашою командою ЧЄ, але я прикладу максимум своїх зусиль щоб пройти як надалі в чемпіонаті.
всім кандидатам удачі, нехай народ вибере достойного тренера!


Last edited by LA-Kampot at 11/1/2011 7:08:48 AM

Навіть Цезар, що міг робити кілька справ одночасно, лох на тлі водія маршрутки.