Samo da pokomentiram tvoje načrte glede liste, če še nisi vedel imamo tako listo že narejeno, za letošnjo sezono jih je bilo čez 100igralcev na tej listi, tekom treh sezon sem tiste res top igralce spremljal, ter dajal nasvete uporabnikom, nekateri so bili zelo ustrežljivi, medtem ko drugi niso niti odpisali. Žal jih je, tekom teh sezon, nekaj igralcev odpadlo, ker niso bili trenirani, nekateri so odšli celo v pozabo, zaradi neaktiviranih uporabnikov, jaz pa jih nisem mogel vseh vpoklicat da bi jih lahko rešil pred upokojitvijo, na srečo je bilo letos boljše saj vsi igralci ki imajo plačo nad 5000 gredo avtomatsko na trg, česar prej ni bilo.
Gover če bi kej spremljal forum, oz. če bi se kdaj v teh šterih sezonah uključil v popis nabora bi mogoče vedel da obstaja lista vseh potencialnih mladincov, ter da vsako sezono ko igralci dopolnejo 22let, pošljem od tiste generacije listo naprej selektorju članske reprezentance, v upanju da bodo še naprej trenirani in da bodo nekoč dovolj dobri za igranje v članski reprezentanci.
Res pa je da smo nazadovali na lestvici, pri mladincih se zelo hitro spreminja lestvica in sam nevem kako gre to točkovanje, vendar pa mi ni najbolj logično kako smo lahko z dvema porazema in šestimi zmagami v skupinskem delu na tolažilnem turnirju tako zelo močno padli, saj smo tudi ko smo zmagali kar zgubljavali točke in padali po lestvici.