BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 18 julkistukset

Kauden 18 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200613.1
Date: 11/1/2011 12:41:10 PM
Overall Posts Rated:
587587
Tervetuloa kaudelle 18! (osa 1)

Haluamme avata perinteisen uuden kauden uutiskirjeemme anteeksipyynnöllä. Kuten useimmat tietävät, BuzzerBeaterissa on ollut viime aikoina ongelmia. Harjoittelu on sujunut aikataulun mukaisesti vain kerran viimeisen kuuden viikon aikana. Sivustolla on ollut viiveitä, pelaajakauppoja on jäänyt jäätyneeseen tilaan, osalle sivuista ei ole ajoittain päässyt, ja odottamattomat käyttökatkot ovat vain osa niistä ongelmista, joiden kanssa olemme painineet. Syynä näihin ongelmiin on osittain "bugi" omassa harjoittelussamme: uusien kehittäjien totuttelu BuzzerBeateriin on sujunut odotettua hitaammin ja moni ongelma onkin peräisin tämän prosessin läpikäymisestä. Ikävä kyllä meidän piti jopa erottaa yksi uusista kehittäjistämme ja palauttaa kaikki hänen koodiin tekemänsä muutokset ennalleen. Olemme syystäkin hyvin kiihtyneitä viime viikkojen tapahtumista. Viime kauden suoritus ei ole hyväksyttävällä tasolla, joten ymmärrämme käyttäjien turhautumisen toimintaamme.

Ongelmien korjaaminen ja sivuston saaminen normaaliin tilaan on tärkein tavoitteemme lyhyellä aikavälillä. Osana tätä työtä tulemme sulkemaan (ja laittamaan taas päälle) erilaisia toimintoja sivustolla seuraavien muutaman viikon aikana, jotta saamme (toivottavasti) määriteltyä ongelmien alkulähteitä paremmin. Emme voi tällä hetkellä esittää luotettavaa arviota siitä, kuinka kauan tämä työvaihe kestää, sillä työmäärä tulee riippumaan löydöksistämme.

Meillä on ollut pari uutta ominaisuutta työn alla, mutta sivuston nykyiset ongelmat huomioiden olemme päättäneet lykätä uusien ominaisuuksien esittelyä siihen, että sivuston ongelmapesäkkeet saadaan hyväksyttävään kuntoon. Kun tämä tavoite saavutetaan, tulemme esittelemään uusia ja erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia, mutta nyt pääpaino suuntautuu pelin sujuvampaan toimintaan.

Mainitsimme muutama kuukausi sitten erillisestä sivuprojektista, jonka voimme uuden kehitystiimimme avulla tuoda BuzzerBeater-sateenvarjon alle. Kokemamme vastoinkäymiset huomioiden tulemme kuitenkin käyttämään sivuprojektia toistaiseksi harjoituskenttänä uusille kehittäjillemme niiltä osin kuin se vain on mahdollista, vaikka se vähentääkin suoraan olemassaolevaan peliin kohdistuvaa työmäärää. Näin saamme kuitenkin vähennettyä virheiden vaikutuksia pelin pyörimiseen.

This Post:
00
200613.2 in reply to 200613.1
Date: 11/1/2011 12:41:36 PM
Overall Posts Rated:
587587
Lyhyesti sanottuna sivusto on ollut viime aikoina lähinnä katastrofi. Olemme syvästi pahoillamme siitä turhautumisen määrästä, jota moni käyttäjä on tuntenut. Arvostamme suuresti sitä kärsivällisyyden ja ymmärtämyksen määrää, jota olemme saaneet teiltä kokea yrittäessämme ratkaista pelin kohtaamia ongelmia.

Seuraavaksi on iloisempien uutisten aika. Onnittelut, 羌人之队 (“Qiang Team”), voitosta BuzzerBeaterin Parhaiden finaalissa, jossa vastaan asettui edellinen mestari Venomous Scorpions. Toivottavasti alkavan kauden BuzzerBeaterin Parhaat osoittautuu yhtä kiinnostavaksi kuin päättyneen kauden turnaus. Veikkauskilpailussa palkintoja napsivat Velial (voittaja), fd97 (kakkonen), sekä AARON000 ja UW_Warriors (jaettu kolmas sija).

Onnittelut myös USA:n U21-joukkueelle, joka kaatoi Puolan (Polska) U21-kisojen finaalissa pistein 88 - 81. Alkavalla kaudella valokeilassa ovat vuorostaan aikuisten maajoukkueet. Maailmanmestaruuskisoja isännöi Slovakia (Slovensko). Jää nähtäväksi, kantaako fanien kiihko kotijoukkueen pitkälle lopputurnauksessa. Lopuksi on syytä muistuttaa, että uusi kausi tarkoittaa myös uusia vaaleja. Tällä kertaa kisataan U21-joukkueiden vetovastuusta. Jos haluat mukaan vaaleihin, ole hyvä ja tutustu vaalien sääntöihin kansallisella keskustelualueellasi ennen kuin avaat kampanjasi.

Kauden aikana käytiin jälleen kerran kovia neuvotteluja omistajien ja BuzzerBeater-pelaajayhdistyksen välillä. Uuden sopimuksen perusteella parhaimpien pelaajien palkat tulevat pienenemään alkavaksi kaudeksi keskimäärin 4,3%. Muutos on pienempi kuin viime kauden 6% ja huomattavasti pienempi kuin noin 10-15% vähennykset neuvottelujen astuttua kuvaan ensimmäistä kertaa. Kuten kerroimme jo näitä muutoksia julkistaessamme, uskomme pelin saavuttavan aikanaan tasapainon, jossa kausittaista säätöä ei enää samalla tavalla tarvita.

Onnea kaudelle 18!

Last edited by GM-WallyOop at 11/1/2011 12:57:11 PM

This Post:
00
200613.3 in reply to 200613.2
Date: 11/1/2011 12:58:50 PM
Overall Posts Rated:
587587
Ei siis isoja muutoksia tälle kaudelle. Toivottavasti ongelmat saadaan ratkaistua.