BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > επιλογή παίκτη μου με προοπτικη να παίξει στη εθνικη νεων

επιλογή παίκτη μου με προοπτικη να παίξει στη εθνικη νεων

Set priority
Show messages by
From: asimak
This Post:
00
202371.1
Date: 11/13/2011 4:11:08 AM
Overall Posts Rated:
00
καλημέρα

χρειάζομαι τη βοήθεια σας.
έλαβα ενα μύνημα οτι΄εχει παρακολουθειται ενας παικτης μου για την εθνικη νεων

εγω πως μπορω να καταλαβω ποιος ειναι αυτος ο παικτης και τι πρεπει να κάνω?

ευχαριστω για τη βοηθεια

This Post:
33
202371.2 in reply to 202371.1
Date: 11/13/2011 4:31:24 AM
Overall Posts Rated:
302302
λοιπον για να ξεκαθαρισω καποια πραγματα..

βλεποντας καποιος οτι ο παικτης του καλεστικε στην εθνικη απο μονο του δεν σημαινει τιποτα γιατι πολλες φορες καλουμε παικτες για να δουμε αν αξιζουν...

ΑΝ καποιος αξιζει ο αντστοιχος χρηστης που εργαζεται μαζι μου στην εθνικη θα αναλαβει να επικοινωνησει μαζι σας και να σας δωσει μια κατευθυνση οσο αφορα την προπονηση του παικτη....

πολλες φορες λαμβανω μηνυματα απο διαφορους χρηστες για παικτες...

1ον)ο καθε απο εσας που εχει εναν παικτη και πιστευει σε αυτον θα πρεπει να απευθυνεται στο αναλογο χρηστη

για ηλικιες:
18 χρονων krepaleon
19 χρονων geopal
20 χρονων epanaleon
21 χρονων tzilardino

2ον) το εθνικο team σωτηριας εχει αναλαβει με γνωμονα την μεγαλη εθνικη και να τροφοδοτησει σε βαθος χρονου εκεινη...
ΑΡΑ δεν ασχολουνταστε με παικτες κατω απο superstar σε προοπτικη (και superstar υπο προυποθεσεις)

ξερουμε οτι εχουμε αναλαβει εναν δυσκολο ρολο και οτι μερικοι χρηστες θα απογοητευτουν πολυ αλλα...

στην παρουσα φαση επειδη οι παικτες που βρισκονται στην ηλικια των 21 ειναι διαφορετικα δομημενοι για να εχουμε πληρες ροστερ εχουμε παρει μαζι μας καθε προοπτικης παικτες αρκει να ειναι καλοπροπονημενοι...δεν νομιζω οτι εχουμε ξεχασει καποιον...μετρημεα ειναι τα κουκια μας

This Post:
00
202371.3 in reply to 202371.2
Date: 11/15/2011 3:58:26 PM
Overall Posts Rated:
00
καλησπέρα.

πρώτα από όλα θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το χρόνο σου.
θα ήθελα να αν μπορείς να με ενημερώσεις για τα παρακάτω γιατί είμαι τελείως αρχάριος στο παιχνίδι.

τη προηγούμενη εβδομάδα έλαβα ένα μήνυμα οτι ένας παίκτης μου έχει επιλεγεί στην εθνική νέων και μου έδινε κάποιες κατευθύνσεις για τη προπόνησή του..

επειδή δεν γνωρίζω πως μπορώ να βρω για ποιον παίκτη αφορά?
έπειτα μπορώ να κάνω συγκεκριμένη προπόνηση για συγκεκριμένους παίκτες?

σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

From: Kajabbar

This Post:
11
202371.4 in reply to 202371.3
Date: 11/18/2011 5:13:54 AM
Overall Posts Rated:
112112
Πράγματι χρειάζεσαι κάποιες κατευθυντήριες γραμμές.

Αν δεν καταστήσεις βιώσιμη, κερδοφόρα και ανταγωνιστική την ομάδα σου δεν μπορείς να προπονήσεις.

Για αρχή δεν χρειάζεσαι 30 παίκτες στην ομάδα σου.

Μείνε με τους 11-12 καλύτερούς σου.

Τους υπόλοιπους πούλα τους. Αν δεν πιστεύεις πως μπορείς να τους πουλήσεις τουλάχιστον όσο τον μισθό τους, απέλυσέ τους για να μην τους πληρώσεις την ανανέωση της Κυριακής προς Δευτέρα.

Αυτό το κάνεις ΑΜΕΣΑ γιατί πληρώνεις τσάμπα λεφτά.

Θα μιλήσουμε για τη συνέχεια, αν το θες.

The secret of communication lies in defeat...