BuzzerBeater Forums

BB Danmark > U21 update

U21 update (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
205784.1
Date: 1/3/2012 3:43:12 PM
Ich Roque
DBL
Overall Posts Rated:
8383
Så er julen overstået og vi kommet i gang med det nye år. Der har været lidt stille her fra på det sidste men her kommer en lille hurtig gennemgang af hvad der er sket i u21 landsholdslejeren.

D. 19/12 spillede vi en udekamp i mod Armenien (17347)
Jeg vil mene vi rammer helt rigtig med taktikken, og vi levere et helt fantastisk comeback i 4 periode. hvor vi scorer 31 p. desværre brænder vi 2 straffekast, det ene bliver begået imod Mohd (en af vores bedste straffekast skytter) med 27 sek. tilbage og vi fører 103 — 101, desværre bliver han skadet og vores svageste skytte Sepstrup skal kast og brænder Selvfølgelig løber de ned og scorer imod os og vi når et sidste angreb men den havner hos Sepstrup endnu en gang og han skal skyde en 3'er hvilket heller ikke er hans stærkeste side og brænder igen. Kampen går i OT og vi taber 16 -12.
Jeg tænker stadigvæk på om vi måske havde vundet hvis ikke Mohd var blevet skadet.
Det skal også tilføjes at de spillede CT mod vores normal.

26/12 spillede vi hjemme i mod Irland (17351)
Det er ikke meget at fortælle om denne kamp, vi vinder sikkert selvom de spiller CT og vi spiller normal. For tredje kamp i træt scorer vi over 100 p. Det var en rigtig hold sejr med 6 spillere med dobbelt cifret antal point.

2/1 vi spiller den første træningskamp mod Saudi Arabien (18026)
Jeg forsøgt mig med Princeton taktik, det tog ikke lang tid at finde ud af at de ville spille kig under kurven så jeg valgte et 2-3 zone D.
Vi fik den fjerde kamp med +100 p. og igen kom 6 spillere ud fra kampen med dobbelt cifret antal point.
Det vidner om vi har et stærkt kollektivt og vi ikke kun har nogle få nøglespillere.

Nu håber jeg på at jeg kan få en venskabskamp imod et land der ligger lidt foran os på ranglisten.

This Post:
22
205784.2 in reply to 205784.1
Date: 1/8/2012 3:53:05 PM
Ich Roque
DBL
Overall Posts Rated:
8383
Jeg bruger lige denne tråd igen.

Jeg starter med et godt tilbud, træner du inside og kunne du tænke dig en u21 spiller der er på holdet i næste sæson. Så smid et bud på Eigil Petersen (19756990) træn hans kondi til han rammer Middelmådig (5) og ellers gå inside amok på ham.

Eller så ville jeg lige fortælle hvad der er sket siden sidst.

Lars Blaabjerg fra Old School Basketball, er den første spiller jeg har smidt af holdet, han har ikke haft et eneste pop i over 2 mdr. så jeg går ud fra han har ramt sit cap.

Ind på holdet er kommet hele 3 nye spillere. Her kommer en lille præsentation af dem:

Den før nævnte Eigil Petersen (19756990) allerede nu har han et niveau i forsvar i feltet til at være med på u21. Han mangler bare noget mere træning i RB og Skud i feltet. Og selvfølgelig som jeg nævnte før KONDITION! Det bliver spændende om han bliver solgt.

Næste spiller er Ralph Ravnsbo (19757390) som jeg vurdere til at være foran Eigil, han er ikke helt så god til at forsvare som Eigil men det han mangler har han så fået i Skud i feltet og Rebounding.

Så sammen med Uffe Vestrup (19757453) og Ulrik Nørmark (19757336) ser det ud til at vi får et rigtig lovende inside game i næste sæson. Hvilket jeg også har lært i denne at det prioriteres højest af alle de store lande. Så vi håber på at kunne matche dem der.

Sidste spiller er Erling Hellbo (19757632) fra danske FCBarcos. Han minder meget om hans holdkammerat Kent Frisgaard der allerede er på holdet. Erling er dog stærkere i alle inside skills, hvilket kan blive brugbart hvis han skal spille SF pladsen. Desværre er han ikke helt lige så stærk som Kent til at forsøge sig langt ude fra.

Desværre for alle 3 spillere har de ikke potentialet til at komme længere end u21 hold, men de kom da trods alt på holdet.

Forsæt det gode arbejde der ude med at træne de unge knægte og husk nu, de kan også trænes efter deres u21 karriere.

This Post:
00
205784.3 in reply to 205784.1
Date: 1/9/2012 3:00:10 PM
Ich Roque
DBL
Overall Posts Rated:
8383
Nu håber jeg på at jeg kan få en venskabskamp imod et land der ligger lidt foran os på ranglisten.


Det lykkes! Vi spillede i dag imod Bulgarien U21. De lå nr 46 og vi lå nr. 53.

I dagens kamp havde jeg valgt følgende opstilling.

PG - Mohd
SG - Sørensen
SF - Frisgaard
PF - Sviertsen
C - Timmy

Back up
PG - Weisbjerg
SG - Skov-Jensen
SF - Hellbo
PF - Ravnsbo
C - Petersen

Starterne er alle etablerede u21 spillere. Som back up havde jeg valgt ene 20 årrige og der var 3 debutanter i blandt. Det blev en meget tæt kamp så de fik ikke mange minutter, 48 samlet.

I start opstillingen vil dem der følger u21 holdet måske undre sig over at Sviertsen startede på PF. Han har et rigtig godt skud
i feltet af en guard at være, plus hans forsvar i feltet og Rebound heller ikke er helt skævt. Så krydret med hans Hopskud, havde jeg håbet han kunne skabe et mis match overfor bulgarernes PF, derfor valgte jeg at spille tålmodig.
Men det viste sig at det ikke var Sivertsen der skulle kampens store profil, men derimod Mohd der har været fantastisk for u21 holdet og hans klubhold Wallens Bulls i denne sæson. WB der spiller i min liga, er helt klart denne sæson stor positive overraskelse, som oprykker havde vi og de nok ikke regnet med at ligge på en delt førsteplads så sent i sæsonen. Det er dejligt at se at det at træne en u21 spiller ikke betyder at man kan præstere i ligaen. Nå tilbage til dagens kamp.
Mohd scorede 44 af vores 103 points, hvilket betyder at vi for femte kamp kom over de 100 p.
Udover Mohd præstation kan vi nævne at Timmy igen en gang leverede en double double 19 p. 10 RB. det var hans syvende double double i de ni kampe jeg har stået i spidsen for holdet. Hans manager har lovet at han bliver trænet videre efter u21 landsholdskarrieren er slut, og mon ikke vi en dag får ham at se på det voksne landshold.
Det er første gang at vi slå et land der der ligger foran os på ranglisten i min tid som landstræner. Jeg vil forsøge at få en kamp mod et land på ca samme niveau igen i næste uge.