BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Βραβεια Σεζον 18

Βραβεια Σεζον 18

Set priority
Show messages by
This Post:
11
207878.1
Date: 2/1/2012 6:14:38 AM
Overall Posts Rated:
6464
Ποια Οσκαρ?Ποιες Χρυσες Σφαιρες?Ποια Νομπελ?Βραβεια BB II.2 SESON 18!Ολος ο κοσμος περιμενει με κομμενη την ανασα την αναδειξη των πρωταγωνιστων του ομιλου τη σεζον που μας περασε..Το κοκκινο χαλι στρωθηκε και περιμενει τους αστερες της ΙΙ.2 να το πατησουν..Ψηφιστε λοιπον για:

1)Καλυτερο ροστερ
2)Καλυτερο προπονητη
3)Καλυτερο παιχτη
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου

-Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου

Δεν ψηφιζουμε βεβαια τον εαυτο μας ή παιχτη μας (εκτος φυσικα της τελευταιας κατηγοριας)..Μπορουμε να ψηφισουμε και παιχτες που εφυγαν κατα τη διαρκεια της σεζον..

Οι καλπες ανοιξαν :Ρ

This Post:
11
207878.2 in reply to 207878.1
Date: 2/1/2012 8:50:04 AM
Overall Posts Rated:
9696
1)Καλυτερο ροστερ-->Hypersonic Dragons (ωραιο, νεανικο, χαμηλομισθο)
2)Καλυτερο προπονητη-->Αλφεα
3)Καλυτερο παιχτη-->Γκιμπσον (μπιλαρη)
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου-->Γκιμπσον (μπιλαρη)

-Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου-->Bokhua (εστω κι αν εχασε την κρισιμη βολη σε νεκρο χρονο που με στελνει απευθειας κατω. Ηταν παντα εκει ασταματητος!)

This Post:
11
207878.3 in reply to 207878.1
Date: 2/1/2012 3:25:22 PM
Overall Posts Rated:
100100
1)Καλυτερο ροστερ ---> Hypersonic
2)Καλυτερο προπονητη --> όποιος ανέβει. μαρεσει απτον hypersonic ολη η στρατηγικη του στο παιχνιδι αλλα μαρεσει και στον bilari οτι εφτιαξε μια πολυ ισχυρη ομαδα και θελω να δω αν το ρισκο του βγει.
3)Καλυτερο παιχτη ----> τον ειχα ψηφισει και προπερσι...Xeno Wuehtrich...τον ψηφιζω και φετος που ειναι ακομα πιο ολοκληρωμενος.παιχτης ορχηστρα...
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου ---> Xeno Wuehtrich(και ο Gipson δε θα με χαλαγε παντως:Ρ )
Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου ---> Costajussa...γιατι κατεθεσε ψυχη στο γήπεδο.....:Ρ

This Post:
00
207878.4 in reply to 207878.3
Date: 2/2/2012 7:05:26 AM
Overall Posts Rated:
6464
1)Καλυτερο ροστερ
Ο bilaris εχει καταφερει απο τοτε που ανεβηκε στον ομιλο να ανεβαζει συνεχως την αξια της ομαδας του με συχνες αγοραπωλησιες,με αποτελεσμα να διαθετει πλεον ενα υπερτουμπανιασμενο ροστερ σε μισθους με εξαιρετικους παιχτες ειδικα στην περιφερεια..

2)Καλυτερο προπονητη
Την ψηφο μου φετος θα παρει ο koutsoukman..Καταφερε στην πρωτη του σεζον στην κατηγορια να μπει πλει οφ (παρ'οτι εγω στην αρχη δεν πιστευα καν οτι θα σωθει) με πολυ καλη διαχειριση του προγραμματος και του ενθουσιασμου του..Αυτο ομως που μου εκανε..το κλικ για να τον ψηφισω ειναι το οτι δεν παρασυρθηκε απο την εισοδο του στα πλει οφ και ακομα και στο μεταξυ μας ματς στον προημιτελικο κατεβασε τον ψηλο του σαν PG για να τον προπονησει!Κινηση απο αυτες που πανε μπροστα μια ομαδα ;)

3)Καλυτερο παιχτη
Για μενα ο φετινος MVP ηταν ο Argirakis Mpampaliotis..Η ομαδα του στηριχθηκε ξεκαθαρα πανω του απο την αρχη κι αυτος την πηρε απο το χερι και την οδηγησε στα πλει οφ..Καταπληκτικες επιδοσεις σε ποντους,ριμπαουντ,ασσιστ..

Ο Cazos της Alfea ειναι ενας παιχτης τον οποιο κοβω για πολυ καλο και με χαμηλο μισθο..Δεν ξερω ομως τα σκιλ του,οποτε θα παω σε εναν παιχτη που εχω δει μιας και ειναι στη λιστα..Ψηφιζω λοιπον τον φοβερο SG Kirill Vekhin απο τα Βοτσαλακια..Αν 2 μοναδες απο την εμβελεια τις ειχε σε εσ.σουτ και πασα τον ειχα παρει ηδη :Ρ

Εννοειται η αρχηγαρα,Yao Hantian!Παιχτης απο τη γνωστη κινεζικη σχολη..Ζηταει μονο μια κουπα ρυζι και κανει τα παντα..Φερνει τα νερα,τις πετσετες,φουσκωνει τις μπαλες,πλενει τα αυτοκινητα των συμπαικτων του..τα παντα :Ρ

This Post:
00
207878.5 in reply to 207878.4
Date: 2/2/2012 10:24:56 AM
Overall Posts Rated:
170170
1)Καλυτερο ροστερΜακραν κατα την διαρκεια ολης της σεζον το καλυτερο ροστερ το εχει ο υπερηχητικος
2)Καλυτερο προπονητηΥποκειμενικα μετα και απο την εντος εδρας ταπεινωση που μας εκανε ο Μπιλαρης!
3)Καλυτερο παιχτηXeno Wuehtrich
Xeno Wuehtrich ............................................................χωρις σχολια το 3 και 4!!!!!

This Post:
11
207878.6 in reply to 207878.5
Date: 2/2/2012 10:40:09 AM
Overall Posts Rated:
3434
1)Καλυτερο ροστερ -- υπερηχητικος
2)Καλυτερο προπονητη -- koutsoukman στην πρωτη θεση και zouraris στην δευτερη αφου με τα "χειροτερα" ροστερ (απο οτι μπορω να υποθεσω χωρις να ξερω) κανανε την εκπληξη
3)Καλυτερο παιχτη -- Xeno Wuehtrich
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου -- Benjamin Buchhardt -- καλος μισθος, καλες αξιολογησεις και σε θεση που δεν εχει πιασει κανενας παικτης που εχω παρει

Last edited by vissber at 2/2/2012 10:40:45 AM

This Post:
11
207878.7 in reply to 207878.1
Date: 2/2/2012 12:40:15 PM
bilaris
III.16
Overall Posts Rated:
117117
1)Καλυτερο ροστερ Hypersonic Dragons (απο την αρχη εξαλου τον εχρησα ως φαβορι ανοδου)
2)Καλυτερο προπονητη eddie johnson olimpiakos zwgrafou (1η σεζον εδω και επιασε κορυφη)
3)Καλυτερο παιχτη Xeno Wuehtrich (μετα τον τραυματισμο του ομως στον επομενο αγωνα ...κανεις δεν θα τον θυμαται χεχεχε)
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου bokhua(οταν πουληθηκε ημουν ηδη στα μειον)

-Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου Ksaverijus Cerpickis παιχτης ουσιας .(Ο gipson βεβαια λογω της εμφανισης του τραβαει τα φλας και τα media)

This Post:
00
207878.8 in reply to 207878.4
Date: 2/4/2012 10:46:53 AM
Overall Posts Rated:
170170
1)Καλυτερο ροστερ
Νομίζω ο Hypersonic Dragons έχει μακράν το πιο καλό ρόστερ!!! Και μάλιστα καλοφτιαγμένο μιας και δεν έχει κανέναν παίχτη με μισθό τέρας!!!! Με εχει εντυπωσιάσει πόσο ισορροπημένο και ποιοτικό ειναι το ρόστερ του...!

2)Καλυτερο προπονητη
Με τέτοιο ρεκόρ και τέτοιο ψαγμένο ρόστερ , δεν θα μπορούσε να ναι αλλος απο τον Υπερηχητικό !!!!

3)Καλυτερο παιχτη
Ο Xeno Wuehtrich . Πολύ δυνατο τριάρι με καλό μισθό. (βέβαια όντως και ο Gipson είναι πολύ καλός αλλά μιας και χρειάζομαι τριάρι διαλέγω τον Ελβετό!! :P

E και δω τον Ελβετό!!! Είπαμε μου λείπει τριάρι!!!!

Προφανώς ο μοναδικός παίχτης που είναι και στο hall of fame!!! H μία και μοναδική κολώνα της όμαδας, αυτός που θα μείνει μέχρι τα βαθιά γεράματα στην ομάδα , αυτός που είναι η ζωντανή ιστορία της ομάδας !!! Οοοοοο Αργυράαααααακης Μπαμπαλιώωωωωωτης

Last edited by koutsoukman at 2/4/2012 10:48:32 AM

This Post:
00
207878.9 in reply to 207878.8
Date: 2/4/2012 7:09:54 PM
ΣΙΜΩΝΙΔΗΣ ΚΕΑΣ
III.11
Overall Posts Rated:
3838
1) roster o kalokourdismenos yperhxitikos!

proponhths gia mena einai o johnson 1h xronia sthn liga - 1os sthn kanonikh sezon kai shmetoxh ston hmiteliko!!!

paikths to poluergaleio o elvetos...

paikths pou tha hthela bokhua polu kalos skorer...

agaphmenos paikths mou santiago roa!!!

yg ASYLYPTO REKOR tou Alberto Escobeto, grafthke sthn istoria ths ligas ws o paikths me tous perissoterous pontous ever... till the next one!!!- kai dystyxws htan enantiwn mas-... sas parathetw thn apodosh tou apo to mats...:
PG A. Escobedo 44 30 - 48 5 - 11 6 - 8 +18 2 4 3 1 3 0 2 71 14,5

This Post:
00
207878.10 in reply to 207878.9
Date: 2/5/2012 5:52:32 AM
Alfea
II.3
Overall Posts Rated:
99
1)Καλυτερο ροστερ : Υπερηχητικος .. καλοστημενο και καλοδουλεμενο ροστερ με πολυ χαμηλο κοστος για την αξια του ..

2)Καλυτερο προπονητη: Η ψηφος μου παει στον Υπερηχητικο, αλλα αυτος πλεον ειναι γνωστη περιπτωση ..

Περα απο αυτον λοιπον, τα συγχαρητηρια μου πανε σε kleinmein και Greek Magic, που με ταπεινους μισθους αλλα καλοστημενες ομαδες και σωστη διαχειρηση των παραμετρων, παρουσιασαν αξιολογα συνολα και καταφεραν να εχουν μια πολυ καλη παρουσια .. και ιδιαιτερα στον koutsoukman, που αν και ρουκι, καταφερε χωρις να ανοιξει το μπατζετ ουτε στο τελος, να πλασαρηστει στα πλει οφ ..

Οπως φυσικα και στον ομοιδεατη Ολυμπιακο, που με πολυ επιθετικη φιλοσοφια, στην επανοδο του στην ΙΙ, εφτασε σε σημειο να διεκδικει την ανοδο στην Α1!

3)Καλυτερο παιχτη: Ο Ελβετος του Υπερηχητικου ηταν οτι καλυτερο ειχε να παρουσιασει η ΙΙ.2

4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου : Το Ελβετικο πολυεργαλειο του Υπερηχητικου ..

-Αγαπημενος παιχτης της ομαδας μου : Gonzalo Cazos ..

This Post:
00
207878.11 in reply to 207878.10
Date: 2/6/2012 7:00:10 AM
Overall Posts Rated:
6464
And the oscar goes to..

1)Καλυτερο ροστερ: Hypersonic Dragons - 8 ψηφοι
2)Καλυτερος προπονητης: yperihitikos - 3 ψηφοι
3)Καλυτερος παιχτης: Xeno Wuehtrich - 7 ψηφοι
4)Παιχτη που θα ηθελα στην ομαδα μου: Xeno Wuehtrich - 4 ψηφοι

Με τους αγαπημενους παιχτες μας θα μπορουσαμε να εχουμε το εξης ροστερ: