BuzzerBeater Forums

BB Hellas > 4 fun

4 fun

Set priority
Show messages by
From: pazinok
This Post:
00
207953.1
Date: 2/2/2012 3:43:21 PM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον..
ΕΣΥ που με διαβαζεις αυτην την στιγμη..
ΕΣΥ που μεριμενεις να δεις τι θα γραψω παρακατω..(και αν εισαι gm) να διαγραψεις το ποστ :P

φαντασου να εχεις στο real-life τα χρηματα που εχεις αυτην την στιγμη στην ομαδα σου εδω..
μοιρασου με αλλους..τι θα τα εκανες?

Υ.Γ.1 αν αυτην την στιγμη εισαι {-} στο ταμειο..δεκτες και οι απαντησεις τυπου ..θα εμπαινα φυλακη :P
Υ.Γ.2 Ματσα εσυ δεν χρειαζεται να απαντησεις..δηλαδη τι να απαντησεις οτι θα βοηθουσες να ξεχρεωσει η Ελλαδα? :D
Υ.Γ.3 προς θεου,δεν ειναι αναγκαιο να γραψεις ποσα εχεις :O

για να δω τι μυαλα κυκλοφορουν εδω μεσα :P

This Post:
00
207953.3 in reply to 207953.2
Date: 2/2/2012 5:04:03 PM
Overall Posts Rated:
335335
θα σε πλήρωνα ένα μεροκάματο για να σπαμάρεις στα νήματα που θα σου υποδεικνύω .

αυτο το κανω αν θες και χωρις μεροκαματακι :P

τα υπόλοιπα "καρεκλάκια" θα τα έκανα ... δεν υπάρχειζωή έξω από το ΒΒ ...

ελα τωρα..πες μας οτι δεν θα εφτιαχνες (ωραια τσεπη) για να εχεις κατακτησεις :P

This Post:
33
207953.5 in reply to 207953.4
Date: 2/2/2012 5:32:15 PM
Overall Posts Rated:
335335
εγω παντως..με τα λιγα λεφτα της ομαδας μου..θα επαιρνα μια χανη και θα εφευγα ταξιδι στην Ρωσσια..εκει θα κυκλοφορουσα με ωραιες τσεπες και θα εβρησκα μια Ιταλιδα..μαζι καβαλα στην μηχανη και με την ελπιδα πως θα γυρησουμε στις πατριδες μας θα πηγαιναμε Ουκρανια..θα μεναμε μια μερα εκει = θα εβρησκα μια Ουκρανεζα? (Ουκρανη? δεν ξερω πως τις λενε)..θα την εταζα λαγους και πετροχιλια οποτε θα συνεχιζα το ταξιδι μαζι της..τα κλειδια της μηχανης ομως θα τα κρατουσε η Ιταλιδα και εμεις με τα κτελ θα κατεβαιναμε ακομα πιο κατω..στην Ρουμανια..οπου θα μεναμε για ενα βραδυ στο πατρικο του Μπολονι..η βραδυα θα κυλουσε ωραια και νωρις το πρωι θα καναμε οτο στοπ για να περασουμε στην Σερβια!..χωρις λεφτα πλεον με ντου θα μπαιναμε να δουμε εναν αγωνα των Παρτιζιανων..επομενως μετα απο νικη,αδερφοποιηση κτλ καποιος Σερβος θα δεχωταν να μας πεταξει μεχρι τα Σκοπια..ενα τεταρτο περπατημα και θα πεφταμε σε μαφια..θα μου επαιρναν την γκομενα οποτε θα συνεχιζα ενα τεταρτακι περπατημα και θα φωναζα η Μακεδονια ειναι Ελληνικη και τσουπ μια αλλη μαφια θα με εστενλε απο εκει που ρθα..τι λεει ρε μαν?ολα καλα?παοκ-παρτιζαν και θα με πηγαινε παλι ο ιδιος αυτην την φορα στην Βουλγαρια..εγω ειμαι γνωστος λατρης της Βουλγαρικης μουσικης..θα πηγαινα και θα χορευα σε ενα κλαμπ απλυτος,αχτενιστος.μες την λερα και την βρωμα..οποτε κανεις δεν θα μου δεινε σημασια και θα κοιμωμουν σε ενα παρκακι..την αλλη μερα πεφτω πανω σε ενα ελληνικο εργοστασειο..γεια σας πατριωτες..εγω..Neka Da Ne Znam αυτοι..(μην ρωτησεις τι σημαινει,δεν ξερω)..θα περιμενα μεχρι να εμγανιστει καποιος να μιλησω επιτελους ελληνικα..αλλα που?..οποτε θα αναγκαζωμουν να παρω δανεικα..θα ερχομουν πατριδα..μπορει να ειχα χασει ολα τα λεφτα μου..μπορει να χρωσταω και στο εξωτερικο..αλλα εκανα γνωριμιες..

καλα μην με βαρατε βαριεμαι και δεν ξερω τι να κανω!

This Post:
00
207953.7 in reply to 207953.6
Date: 2/2/2012 5:58:16 PM
Overall Posts Rated:
335335
χαχαχαxaxaxaxaxεχωσκασεισταγελια...και συνανταω τον Νειμαρ :P
στην Βραζιλια δεν παω γιατι εχουν βρει οτι στην Ν.Αμερικη εχουν βρει τα περισσοτερα κρουσματα ΕΙΤΣ μαζι με την Ν.φρικη..αλλα μερη αλλα :Pxaxaxaxaxaxaxφ

This Post:
00
207953.8 in reply to 207953.7
Date: 2/2/2012 6:21:14 PM
Overall Posts Rated:
99
Πηγαινε Ουκρανια που το AIDS εχει εξαλειφθει...Στην Ν.Αμερικη δεν πας γιατι αμα πας και δεις τι παιζεται απλα δεν ξαναγυριζεις πισω

This Post:
00
207953.10 in reply to 207953.9
Date: 2/3/2012 5:36:31 AM
Overall Posts Rated:
99
Θες πραγματικα να εξετασουμε αυτη την τοοοσο πιθανη περιπτωση??Ακομα και ετσι,οταν φτασεις Brazil και πιεις μια μπυρα(sarithin) σε μια παραλια με τον ηλιο να σε εχει γλαρωσει,δεν σκεφτεσαι να ξαναγυρισεις πισω...Εφοσον περνουμε σαν πιθανοτητα το να φτιαξουν τα πραγματα εδω,πιστευω ειναι καπως απαραιτητο να θεωρησουμε πιθανη και την περιπτωση να ξαναγινουν σκατα τα πραγματα ακομα και αν φαινονται πως εχουν φτιαξει εδω περα

This Post:
00
207953.11 in reply to 207953.10
Date: 2/3/2012 5:40:57 AM
Overall Posts Rated:
335335
γιατι αναφερθηκες στον ψαριθιν μου για τις μπυρες? :P

ναι αλλα ειναι τοσο ωραιο να κανεις μια ζωη διακοπες??..ο Ελληνας εχει στο αιμα του την δουλεια και την προσφορα :Ο ..δεν αντεχει στην Βραζιλια..χανει την δυναμη του οσο δεν παταει πατρια εδαφη μακρυα απο την οικογενεια!!Ιταλια για να εχεις και τα δικα σου ατομα διπλα βρε αδερφε :)