Αγαπητοί φίλοι και συν-αγωνιστές του buzzer beater γειά σας!!!
Kαταρχήν θα ήθελα να συγχαρώ το επιτελείο της Εθνικής μας,και το για το έργο και την πολύ αξιόλογη δουλειά που έκανε αυτές της 2 σεζόν.
Οι περισσότεροι από εσάς προφανώς με ξέρουν,και γνωρίζουν την φιλοσοφία μου σε γενικότερες γραμμές για το game ,αφού η ενασχόληση μου ξεκινά τήν 9η σεζόν δηλώνοντας παρών με τήν ομάδα μου Santinistas εώς και σήμερα.
Μέσα απο αυτές τις αγωνιστικές σεζόν απέκτησα περισσότερη εμπειρία,"διάβασα" πολύ περισσότερο forum (Ελληνικά και ξένα),μελέτησα πολλά στύλ παιχνιδιού,σημαντικών αντιπάλων,απο όλες τις κατηγορίες και συνέχισα "ακτινογραφώντας" Εθνικά συγκροτήματα.
Χωρίς λοιπόν να θέλω να γίνω κουραστικός,ζητάω τήν ψήφο σας γιατί πιστεύω ακράδαντα οτι εγώ και η ομάδα που θα με πλαισιώσει θα κάνει τη διαφορά,που μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει κανένα προπονητικό team,και θα βγάλει την Εθνική μας απο τη μετριότητα που δυστυχώς βρίσκεται.
Όπως είχα πεί και σε παλαιότερη προεκλογική ομιλία πρός όλους εσάς μαγικά ραβδάκια και μυστικές συνταγές δεν υπάρχουν...
ανοιχτό μυαλό,δουλειά,γνώση,επιμονή,εξυπνάδα,δικαιοσύνη και συνεργασία είναι τα συστατικά της επιτυχίας.
Οι σκέψεις μου σε περίπτωση εκλογής για την επόμενη μέρα είναι οι ίδιες που είχα θέσει και κατά το παρελθόν.
Δηλαδή:
1. Δημιουργία ομάδας 5 ατόμων που θα κάνουν scouting σε Έλληνες παίκτες και θα καθοδηγούν τούς μάνατζερ για τις προπονήσεις και την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών (αγωνιστικά λεπτά,τραυματισμοί,κ.λ.π.)
2. Κατασκόπους για τούς αντιπάλους μας,αν είναι δυνατόν,για κάθε ομάδα να μπορεί να ασχοληθεί και ένας Κατάσκοπος που θα μου παραδίδει λεπτομέρειες που θα πρέπει να εχω στα υπόψιν.
3. Τηλεδιάσκεψη μέσω MSN με την ομάδα scouting και τούς κατασκόπους πρίν τα παιχνίδια για τις τελικές αποφάσεις επιλογής της ομάδας αλλά και των συστημάτων που θα ακολουθήσουμε.
4. Δραστηριοποίηση όσο περισσότερων παικτών γίνεται για να έρθουν πιο κοντά στήν Εθνική και να μπορέσουν να βοηθήσουν ο καθένας απο την πλευρά του.
5. Μετά από κάθε αγώνα να βλέπουμε και να επισημαίνουμε τα λάθη σε δημόσια διαβούλευση για να μπορούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτά στο μέλλον και να μην επαναληφθούν.
6. Είχα πεί και στήν προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση οτι είμαι λάτρης της στατιστικής και της τακτικής και δεν θα διστάσω να "σημαδέψω" παιχνίδια για χάρη της τελικής βαθμολογίας.
Kαί επειδή διαπίστωσα κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου προσθέτω και ενα έβδομο...
Δεν θα έρθω σε συνενόηση με κανένα άλλο προπονητή πρίν απο μάτς,ούτε για να βάλω χαλαρά,ούτε δυνατά,ούτε να χαριστώ,ούτε να μου χαριστούν...ότι μπορώ να διεκδικήσω θα το πετύχω μόνο μέσα απο την αγωνιστικότητα και την προετοιμασία μου ως Εθνικός προπονητής.
Γιατί δυστυχώς η ευτυχώς γίναμε περίγελα με την αναξιοπιστία μας σε παρόμοιες καταστάσεις και χάσαμε παιχνίδι επειδή μας πλήρωσαν με το ίδιο νόμισμα...
Σε αυτό θα δεσμευθώ γιατί προσωπικά εκτός απο αγωνιστικές επιτυχίες μου αρέσει να κερδίζω και την εκτίμηση του αντιπάλου.
Κλείνοντας θέλω να παρακαλέσω να γίνει μια δίκαιη Εκλογική αναμέτρηση που θα την διέπουν το ήθος ο αλληλοσεβασμός τα επιχειρήματα και οι προτάσεις,για το καλό όλων μας,για το καλό της Εθνικής μας.
Ζητώ την ψήφο σας γιατί πιστεύω στίς δυνατοτητές μου για κάτι καλό,για κάτι ξεχωριστό.
"Είμαστε ρεαλιστές, επιδιώκουμε το αδύνατο..."Καλό αγώνα,καλή ψήφο!!!