BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: BAIXOI

This Post:
00
208926.3 in reply to 208926.2
Date: 2/8/2012 2:01:15 AM
Overall Posts Rated:
33
А според мен ще спечели Арсеналчо1.Чака последния момент да види как вървят проучванията.

From: direct

This Post:
22
208926.4 in reply to 208926.2
Date: 2/8/2012 2:29:03 AM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
120120
Дано осъзнават, че НТ треньор значи най-вече много работа и отговорност. Иначе не си много прав да ги нападаш - като не искат другите, все някой трябва да стане. А и единият е 3-ти в шампионата, въпреки нещата, които говори.

This Post:
00
208926.5 in reply to 208926.3
Date: 2/8/2012 3:08:08 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Никой не твърди противното,но след като Раптора го няма тярбва да се примирим с каквото имаме. И аз не съм очарован от кандидатите,но си избрах фаворит,защото го познавам и знам,че най-малкото ще вложи много време и старание в работата си като национален треньор. Сега като виждам кандидатурата на Венко и се учудвам дали няма да стане и той. Не го очаквах. Но каквото и да стане не мисля,че ще има особено голямо значение за тези 2 сезона.

From: Coach_D

This Post:
11
208926.6 in reply to 208926.2
Date: 2/8/2012 3:09:52 AM
Overall Posts Rated:
7373
Така.. ето и няколко думи от мен вчера мислех да напиша тема по въпроса но имах проблеми с машината и след това не остана време.
Относно кандидатурите всеки има право да се кандидатира и да гласува демократично.
Относно кой кого бие макто ''маче у дирек'' не виждам никаква връзка със предстоящите избори,това дали някой може да се качи или не във А-група зависи от много фактори конкуренция изпадащи,кой кога е започнал,контузий форма,късмет и т.н.
Та да си дойдем на думата за националните избори и по конкретно моята кандидатура.
Както спомена Нико съм в играта от 15 сезон.миналия сезон се качих във 2.3 и продължавам борбата.Аз съм от така наречената нова генерация мениджъри, които използват нетрадиционни схеми и ротаций с цел извличането на максимума от играчите и експлоатацията на слабите звена в противника.Чета много изпробвам постоянно нови тактики следя националния от последните сезон и половина ,следя мачовете и на другите наций изучавам новите тендеций за противодействие на доминиращата схема гледай вътре/лична защита. Не робувам на имена от националния отбор ,които се смятат за сигурни титуляри.
Както повечето от вас сигурно са наясно,че националния отбор не разполага ,нито със неизчерпаемите ресурси на играчи ,нито на потенцияла на играчите на ''големите'' в Бъзър Бийтър.
Генерацията на Моно-чудовищата(Играчи със 2-3 много високи умения и почти никакви други умения)залязва в световен мащаб започват да се налагат многофункционалните играчи играчите на 24-25г възраст,тренирани по съвсем различна методология.
Тежки крила със много висока стрелба ,пробиви и външна.
Високи гардове със множество вътрешни умения и т.н
Затова ако стана треньор на националния отбор ще давам предимство на играчите със вторични умения дори за сметка на 1-2 първични.
Във мачовете без значение ще играят само и единствено млади проекто национали за трупане на опит.
Ще се толерира тренирането на издръжливост и наказателни удари.
Ще има нови общи изисквания за повиквателна за националния отбор.

България над всичко !

From: BAIXOI

This Post:
00
208926.7 in reply to 208926.2
Date: 2/8/2012 3:32:18 AM
Overall Posts Rated:
33
Ами Нико ти си ГеймМастър защо не водиш ти националния?След като си ГеймМастър значи си по наясно от другите за играта.

This Post:
00
208926.8 in reply to 208926.5
Date: 2/8/2012 3:51:47 AM
Overall Posts Rated:
7373
След като мнозинството твърди ,че трябва да се Примирява със кандидати ,които Не заслужават знаят каква е процедурата да се кандидатира всеки ,който има желание или да пусне обява в глобалния форум към примерно топ 50 мениджъри някой да дойде да стане национален.

This Post:
00
208926.9 in reply to 208926.8
Date: 2/8/2012 4:13:15 AM
Radomir Measures
II.3
Overall Posts Rated:
6868
Second Team:
Princo Center
Не е нужно да отговаряш на всички.Аз не съм те нападнал поименно. Казвам си мнението и нищо повече. Щом имаш желание да бъдеш треньор,това ме късае само спрямо моите играчи,които за българи. Нека другите преценят дали си достоен за поста.

This Post:
00
208926.10 in reply to 208926.9
Date: 2/8/2012 4:23:14 AM
Overall Posts Rated:
7373
Не защитавам само себе си казвам,че това имало това се кандидатирало.и че не трябва който и да е да се примирява по български каквото му кажат да избере по-малкото лошо.Ако на някой не му харесва и мисли че може да се справи да се кандидатира или да даде предложения за някой друг кандидат.Както казах ако Нико има желание може да покани и някой чуждестранен мениджър не е задължително селекционера да е българин.В смисъл обидно е да се използват подобни класификаций към който и да било мениджър като недостоен или тебе съм те бил затова неставаш.Това е малко несериозно,всеки който се е кандидатирал значи има самочувствието ,че може да бъде и претендира,че има качествата това дали другите така мислят могат да го изразят чрез вота си а не чрез провокаций.

From: birbi
This Post:
00
208926.11 in reply to 208926.10
Date: 2/8/2012 5:10:41 AM
Grudovo Boars
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Всеки има право да се кандидатира. Нико според теб в България трябва само, който е шампион да стане треньор или някой които от 3-тия си сезон вече е в А-група. На Coach_D теорията за играта ми е много интересна, но си мисля, че основните умения са по - важни от вторичните (и аз много харесвам играчи с високи вторични, но в България са ни кът). Като драснат и другите по нещо тогава ще реша за кой да гласувам.