Βλέποντας ονόματα όπως geroxoures, Kapital κλπ αλλά και τα εύκολα, που καταλαβαινεις απο που προερχονται, τα Marpisaikos, gasmagnhsias κλπ ας ανοίξουμε ένα ποστ για τον λόγο που επιλέξατε τα συγκεκριμένα ονόματα για τις ομάδες σας αλλά και τι σημαίνουν αυτά... επίσης και για τα γήπεδά σας...
Προσωπικά το Super Idols, βγήκε από το γνωστό show "Super Idol" που επαιζε μια εποχή στο mega (
http://www.youtube.com/watch?v=QpSxtn_x35o στο οποίο σκάσαν μύτη πολλά "ειδωλα" με την έννοια του ότι ηταν οτι ναναι τα παλικαρια... η εκφραση "Εισαι μεγάλο Είδωλο" επικράτησε στην παρέα μου από εκείνη την εποχή, κοροϊδευοντας οποιον μας θυμιζε τα ειδωλα της εκπομπης, και στην αρχή της ομάδας, όταν ξεκίνησε στην Vη κατηγορία κι επειδή ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ασχοληθώ σοβαρα, είχα κάτι "Ειδωλα" στην ομάδα τοτε, άστα να πανε... και ετσι εβγαλα την ομαδα "Super Idols", ειρωνικά... να ομως που τελικα δεν ειναι τοσο ειρωνικο πλεον...
Όσο για την αρένα μου, τον "Dome", πραγματικά δεν ξέρω και δεν θυμάμαι γιατί το ονομασα έτσι... ίσως βιαζόμουν... στο sign up μου.. με 10 χιλιαρικα ετσι κι αλλιως αλλαζει...