BuzzerBeater Forums

BB Hellas > i <3 NT

i <3 NT

Set priority
Show messages by
From: pazinok
This Post:
00
211771.1
Date: 2/29/2012 6:39:38 PM
Overall Posts Rated:
335335
λοιπον αυτο το νημα το ανοιγω γιατι μου το ζητησαν (7...8...9...) κανα δυο κοριτσια θαυμαστριες εκτος παιχνιδιου!!
πολυ απλα εδω θα εχετε την χαρα να περνατε ευχαριστα την ωρα σας διαβαζοντας συνεντευξεις και αλλα σχετικα με την Εθνικη μας..με τις Εθνικες μας καλυτερα!!
κουτσομπολιο,γεγονοτα,φωνες και κακο..απο ποιον??
απο το παζινοκ που τα βλεπει μπρος στα ματια του :O
η αρχη εγινε..και για περισσοτερο δικιας μου ευκολιας απλα θα σας δωσω το λιγκ..
http://www.buzzerbeater.com/community/forum/read.aspx?thr...

1. δεν χρειαζεται μονο να διαβαζετε..μπορειτε και να σχολιαζετε..
2. επιτρεπεται το σπαμ..
3. εγω θα σας εχω πληροφοριες που δεν θα τις ξερει ουτε ο εθνικος μας προπονητης..οποτε αν αρχισει τα ΜΑ και τα ΜΟΥ οι τζιμηδες θα διαγραφουν τα ποστ του..
4. απαγορευεται η εισοδος σε σκυλια ..και σπαρτιατες!!

From: pazinok

This Post:
33
211771.2 in reply to 211771.1
Date: 2/29/2012 6:40:05 PM
Overall Posts Rated:
335335
περνωντας μια μερα..παρεα με τον ..
Yiorgos Aggelikos (6821763)
ο λαος το ζητουσε..
μετα την συνεντευξη του Ταραντακη..σειρα ειχε ο νο1..
λαθος του δικου του μανατζερ ηταν η περσινη παραλιγο φυγη του απο τα γηπεδα..μονο η Εσθονια ηταν ενα κλικ πανω απο την εθνικη μας..μπορουμε να κανουμε την εκπληξη..ωστοσο η 3η θεση δεν ειναι αποτυχια!!

Δεν θεωρω τον εαυτο μου ως τον καλυτερο παικτη στην Ελλαδα

/
ενω γενικα δεν κανω δημοσιες εμφανησεις και δεν συνηθιζω να μιλαω..ειπα να δωσω καποιες απαντησεις στο λαο :)

Γιωργο 1-1 η εθνικη μας φετος μετα απο ηττα με την Τουρκια και νικη με τους Εσθονους..πως βλεπεις την συνεχεια..εισαι αισιοδοξος?

ποσο αισιοδοξος μπορεις να εισαι με τετοια κληρωση?η καλυτερα με τετοιο προγραμμα..πιστευω οτι ολες τις εθνικες ειναι του χεριου μας..μονο η Εσθονια ηταν ενα κλικ πιο πανω!την Τουρκια απλα την βαζω μια κατηγορια μονη της..αλλα το οτι εχουμε στο προγραμμα στην αρχη του προγραμματος ολες τις δυνατες εθνικες ειναι καλο γιατι ακομα δεν εχουν μπει ολες οι ομαδες στα ζεστα!!..παντως και την 3η θεση δεν την θεωρω αποτυχια..αλλα θελω στο τουρνουα παρηγοριας την επομενη σεζον 8αδα..πρεπει στα Ευρωπαικα να εχουμε καλυτερες κληρωσεις!

μετα την νικη μας την Δευτερα συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες προκρησης?..δεν λεω οτι ολα τελειωσαν την προηγουμενη αγωνιστικη και περασαμε..αλλα ολοι οι Ελληνες πλεον γιναμε περισσοτερο αισιοδοξοι

ετσι λες εσυ..εγω λεω οτι μπορει και η Σκοπιανοι να μας βαλθουν να μας κρατησουν στους ομιλους ξερω γω..υποθεσεις κανω..μπορει η Τουρκια να μην νοιαζεται τελευταια αγωνιστικη με Εσθονια..μπορει οι Σλοβενοι να νομιζουν οτι αν κερδισουν εμας θα περασουν κιολας και να μας χτυπησουν..ποτε δεν ξερεις..μπορουμε να κανουμε την εκπληξη..δεν ειναι δεδομενη ομως!!

επιστρεφεις στο παρκε..ως βασικος με τα χρωματα της εθνικης μετα απο μια σεζον με πολλες περιπετειες!

ολα ηταν λαθη του προσωπικου αντζεντη..οπως και να χει χρωσταω πολλα στην Μυκονο που με κρατησε στην ενεργο δραση..αλλα τα αφηνω ολα στα παρελθον και κοιταω το παρον..βρισκομαι σε μια πολυ μεγαλη ομαδα και χαιρομαι που βοηθαω στην νεα προσπαθεια της ομαδας μου να παει ενα σκαλι ψηλωτερο..δεν θελω να το συζητησω παρισσοτερο ουτε χρειαζεται!!

οκ..σεβαστο..ετσι και αλλιως μου εδωσες καλη πασα.. δευτερη εμπειρια σου στην Α1..περιεγραψε την καπως..

η Α1 ειναι ενα σκοτεινο και επικυνδινο μονοπατι..και την περιγραφω ετσι γιατι κατα την γνωμη μου πλεον..ετσι οπως εχει γινει δεν μπορεις να γνωριζεις κανενα αποτελεσμα πριν απο το τζαμπολ..παλια γινοταν!!
μπορει να κανει κανεις προβλεψεις απο τωρα για τις ομαδες που θα βρεθουν φετος στα οφ?
θα ηταν τιμη μου αν παιξω καποια στιγμη σε αυτο το επιπεδο με τα χρωματα του τιγρη!!

το μεγαλυτερο ποσοστο στην ελληνικη κοινοτητα σε θεωρει τον καλυτερο παικτη ολων των εποχων στην χωρα μας..

εκτος οτι το ακουω και ανχονομαι!!..δεν θεωρω τον εαυτο μου ως τον καλυτερο παικτη στην Ελλαδα..ειμαι ενας απο τους πολλους..εγω το βλεπω αλλιως..θελω αυριο μεθαυριο να εχω να διηγουμε στα παιδια μου τα κατορθωματα μου και να ειναι υπερηφανα για τον πατερα τους!! :)

καλυτερη και χειροτερη στιγμη στην καργιερα σου..?

καλυτερη νομιζω το κυπελλο με τους Μαρτιου!!χειροτερη οταν εφυγα στο Καζακσταν..χαχαχαχαχαχαχαχα

καποια σεζον που δεν θα ξεχασεις ποτε?

νομιζω την 13..περασαμε στον επομενο γυρω με την εθνικη..εκτος η Πολωνια :)
αλλα δεν θα ξεχασω και την 14..την κατακτηση του κυπελλου!!ηταν ο πρωτος μου τιτλος και πιο σημαντικος ως σημερα!

θα ξανα ζησεις τετοιες στιγμες?

ενταξει αυτα ειναι κατι που δεν τα προγραμματιζεις..μπορει και φετος..ποτε δεν ξερεις..βλεποντας και πραττοντας..ειμαστε ικανοι και μενει να το βγαλουμε και στο παρκε!!

σε ποια θεση σου αρεσει να παιζεις περισσοτερο και με ποιον διπλα σου..

σε οποια θεση και να με βαλει ο προπονητης θα παιξω δεν εχω προβλημα..αλλα ενταξει σεντερ ειμαι!!!!νομιζω διπλα στο 4 καλος ειναι και ο Γιαννιωτης..ή τον Τοτη τ

This Post:
00
211771.3 in reply to 211771.2
Date: 2/29/2012 9:20:37 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Μπράβο το Pazinok άλλη μία θαυμάσια πρωτοβουλία!

Άριστη δουλειά,.....συνεχισέ το

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
This Post:
00
211771.5 in reply to 211771.4
Date: 3/1/2012 4:00:28 AM
Overall Posts Rated:
303303
εεε δεν ξερεις? η τουλαχιστον δεν φανταζεσαι? αφου πηγε και του ειπαν

ΟΧΙ - ΟΧΙ - ΟΧΙ εμείς δεν λειτουργούμε έτσι!

This Post:
00
211771.6 in reply to 211771.2
Date: 3/1/2012 5:03:00 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
xaxa wraios pazinok

This Post:
00
211771.7 in reply to 211771.6
Date: 3/1/2012 5:19:20 AM
Overall Posts Rated:
335335
thx γιωργο!!

ο ΜΑ-ΜΟΥ δεν εχει καταλαβει ακομα οτι ο Αγγελ-ικ-ος μας εχει ωριμασει μετα τα περσινα..που θα τελειωνε η καργιερα του πριν την ωρα του..φημες λενε οτι ανεβαινει συχνα Κερκυρα μηπως και βρει την κοπελα της ζωης του!!

This Post:
00
211771.8 in reply to 211771.7
Date: 3/1/2012 5:28:12 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
NBA pote tha paei o Aggelikos? Fimes lene oti diatirei shesi me tin Kim Kardashian.

This Post:
00
211771.9 in reply to 211771.8
Date: 3/1/2012 5:30:29 AM
Overall Posts Rated:
335335
Fimes lene oti diatirei shesi me tin Kim Kardashian.

μπορει να ναι και ερωτηρικη ;)

This Post:
00
211771.10 in reply to 211771.9
Date: 3/1/2012 5:42:10 AM
Overall Posts Rated:
11571157
Όχι βρε το Pazinok.

Τα παιδιά απλά μαζεύονται και απαγγέλουν ποίηση το ένα στο άλλο

Είναι κουλτουριάρης ο Γιώργαρος,....και η Kim φυσικά

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές