BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Forum

Forum

Set priority
Show messages by
This Post:
00
212209.1
Date: 3/7/2012 3:32:15 AM
KıNgS of MeTaL
II.1
Overall Posts Rated:
6969
Forumu ben mi iyi kullanmayı bilmiyorum, aradığımı çabuk bulamıyorum, yoksa gerçekten karışık bir formata mı sahip? Daha düzenli bir forum yapılabilir mi acaba (belli "ana konu başlıkları"nın olduğu, sezonların ayrıldığı vsvsvs ) ? Ya da illa taraftarlık mı almak lazım daha kolay kullanmak için? Bu konudaki görüşleriniz ve varsa çözüm önerileriniz veya kolay kullanım için tavsiyeleriniz nelerdir?

This Post:
11
212209.2 in reply to 212209.1
Date: 3/7/2012 6:36:33 AM
Overall Posts Rated:
245245
daha iyi bir forum olabilir belki de taraftarlık sahipleri için de durumun pek farkı yok, onu belirteyim. taraftarlığın tek özelliği arama fonksiyonu olması ama o bile bir fark oluşturmuyor.

benim en büyük sıkıntım belli kişilerin mesajlarına ulaşmakta. misal bir konu var ve hatırlıyorsun ki falanca kişinin bu konuda yazdığı/paylaştığı önemli bir bilgi var ama bunun hangi konuda yazıldığını da hatırlamıyorsun. eğer çok özel bir ifade kullanmadıysa ve sen de bunu hatırlamıyorsan arama fonksiyonu da hiçbir işe yaramıyor. yüzlerce sonuç çıkıyor karşına ve istediğini bulmak için belki 1 saatini harcaman gerekecek. haliyle uğraşmıyorsun. ama ulusal forumda olsun globalde olsun yazan adamlar az-çok bellidir ve imzasından, takım isminden, logosundan falan bir şekilde aklında yer eder o adam. ama konu başlıkları çoğu zaman aynıdır. global ingilizce forumda içeri bak üzerine belki 100 tane konu vardır. bul bulabilirsen aradığın mesajı.

tabii böyle mesajları yer imlerine eklemek falan gibi yöntemler kullananlar var ama o da her zaman çözüm olmuyor.

yahut genel olarak bilgi içerikli mesajlar yazan kişiler var, bu adam son zamanlarda ne yazmış öğrenmek istiyorsun ama bulamıyorsun.

geçenlerde "bb'lere sorun" konusunda birisi forum meselesini sormuştu ama şimdilik forumlarla ilgili bir gündem olmadığın söyledi bb'ler.

This Post:
00
212209.3 in reply to 212209.2
Date: 3/7/2012 3:12:32 PM
KıNgS of MeTaL
II.1
Overall Posts Rated:
6969
Taraftarlığım hiç olmadığı için işe yarayıp yaramadığını bilmiyordum hocam ama dediğin gibiyse çok da özel birşey değilmiş forum arama fonksiyonu. Keşke birileri el atsa da daha düzenli hale getirse, hem böylece forumun yükü de azalır aslında, onlarca aynı konu açılmamış olur. Ve daha fonksiyonel olur,neyi nerede daha çabuk bulacağımızı daha iyi biliriz.. Katılımlar da daha çok olur belki.Ama sanırım yapabileceğimiz birşey yok gibi şu an dediğin gibi.

This Post:
00
212209.4 in reply to 212209.3
Date: 3/7/2012 3:17:06 PM
Overall Posts Rated:
4747
O değilde ben 2 forumdan fazla forum olmasından yanayım hazırlık maçı bölümü konu dışı bölümü gerçek basketbol bölümü gibi bölümler açılmasını istiyorum ben şimdi buraya bi oyun paylaşsam ceza yermiyim yemezmiyim diye tereddütdeyim konu dışı olsa oraya yazarım düşünmeden hazırlık maçı yapmak istiyom öyle bir bölüm yok buraya yazıncada konu kapatılıyor gerçek basketbol bölümünde ise bütün takımların (anadolu efes fenerbahçe ülker g.saray beşiktaş milangaz bide çok istek olursa pınar karşıyaka falan gibi) kendine özel konusu olsun bütün oyunlarda böyle bir tek buzzerbeater cimri bölüm bakımından