Είχα πει να μην γράψω....ξανα, αλλα βλέπω διάφορους είτε εδω είτε στο facebook , να διαριγνίουν τα ιματια τους με αυτά που γίνονται στο buzzer...φαρισάιους θα σας αποκαλούσαν σε μια άλλη περίοδο της ιστορίας....
Το θέμα του να κανονιζεις ενθουσιασμό μέσω μηνυμάτων με κοινό όφελος για 2 ομάδες, είναι κάτι που έχω κατακρίνει πολλές φορες στο παρελθόν....
Όταν μου ξανα συνέβη (δηλαδή να μου ζητήσουν αμοιβαία χαλαρά), εκτος απο το να πλακωθώ με τον αποστολέα, το ανακοινωσα και στο φορουμ της ΙΙ.1 Και τότε έγινε κάτι διαφορετικό...
Φίλος πρότεινε το εξής: αφού την μάστιγα (μαστιγα για μερικους, άλλοι το βρίσκουν απόλυτα φυσιολογικό...) του να κανονιζεις αμοιβαία χαλαρα μέσω pm δεν μπορείς να την μπλοκαρεις....ας την ξεφτυλισεις και να την κανείς προσβάσιμη σε όλους !!!!
Έτσι δημιουργήθηκε ένα ποστ στο οποίο ανοιχτά και απλα μια ομάδα μπορει να ζητήσει να παίξει χαλαρά με μια άλλη και όλοι να το γνωρίζουν....βέβαια η δεύτερη ομάδα έχει την επιλογη απλα να αρνηθεί ...
Περ´ιεργο??ανηθικο?? άδικο ?? πραγματικά βλέπετε μεγάλες διάφορες απο αυτο που γινόταν πρώτα??απλα τώρα όλοι γνωρίζουν και μπορούν να επωφεληθούν ενω παλιά το εκμεταλλεύονται μονάχα μερικοί πονηροί......
Στην ΙΙ.1 πολλοι το εφαρμοσαν και μακαρι να το συνεχισουν, μέχρι επιτέλους οι ΒΒ να καταλάβουν την αηδία του χαλαρα και να την καταργήσουν...και να γίνουν οι αγώνες όπως στα play off...
Και ξαφνικα ενω πριν κατηγορηθηκα ότι έλα μωρε, ένα παιχνίδι είναι και πως κανείς έτσι, και όλοι το χρησιμοποιούν ( να κανονίζουν στα κρυφά αμοιβαία χαλαρά) και χαλάρωσε, και δεν έγινε τίποτα, και είναι νόμιμο κτλ κτλ, τώρα που είναι ανοικτό το θέμα και όλοι μπορουν να το κάνουν....τώρα μιλάμε για ξεφτίλα , και πως χαλάει το παιχνίδι και τέτοια όμορφα που μπορείτε να διαβάσετε στο φόρουμ της ΙΙ.1 ή στο Facebook ....
Αγαπητέ fendagin το πείραμα που αποφασισαμε και κάναμε για εμένα είχε απόλυτη επιτυχία....γιατι τσιμπησαν....,
όσοι υποστήριζαν και επρατταν τα κρυφα αμοιβαία χαλαρα ...απλα εκτέθηκαν, είτε λουφαζοντας στο καβούκι τους όταν πριν μας κατηγορούσαν για παιδικές αφελειες, είτε διότι ξαφνικα έγιναν υπέρμαχοι της καθαρότητας του παιχνιδιού...
Για μένα τέλος...
Poll:
Ποιο είναι το αγαπημένο σας ζώο???