Nii, vaadates sinu meeskonda ja "palkade" järgi õeldes. Parim kaitse sinu meeskonna puhul peaks olema mees-meest, pole sul piisavalt tugevad väikesed, et 2-3 üritada punnitada. Küll aga ma ei tea täpselt su meeste statse ja seega pead ise otsustama, mina mängiksin ainult mees-meest igastahes, kui oled moti ja vormidega mänginud kenasti siis peaks sul võidud tulema hõlpsalt.
Kui näed 100% kindlusega, et vastane tuleb RNG-ga või Motioniga peale siis võid 3-2 maa-ala mängida julgelt, korvi alla pead panema muidugi parema sisemise kaitsega sellid(saad vahetada meeste asetust kaitses määra rivistuse alt).
Rünnakut peaksid orjenteerima korvi alla-mid range peale, kaugelt pole mõtet riskima hakata ja ka lähedalt korvi alt pole sul jõudu nii palju kui võiks olla. Parimana näen vast sõõdud 2p alasse sinu meeskonna puhul.
Muidu, küsimus ka teistele, põhihoojal jooksin teistest hõlpsalt üle, lõpptulemuseks 22-0. Küll aga kardan, et minu grupi teise koha omanik püüab mulle üllatust valmistada ja poolfinaalis väga riskida ei soovi :) Motivatsiooni on kogutud ja esimese PO vastasega polnud küsimustki, rahulikult peale, tuli ka võit, oodatult raskemalt kahjuks. Teises grupis paistab finaalikoha eest võistlevat suht kehvakesed võistkonnad.
Kõige rohkem kardan vastasvõistkonna viskavat tagamängijat, kardan, et see loom võib mu mehed täitsa ära süüa.
Kuidas ma mängima peaksin seega:
1. PF - agresiivne, F1-agresiivselt, F2- normaalselt, F3-agresiivselt(65% enda pooldus)
2. PF - normaalselt, F1- agresiivselt, F2- normaalselt, F3-agresiivselt(30% enda pooldus)
3. PF - normaalselt, F1 - normaalselt, F2 - agresiivselt, F3 - agresiivselt(5%enda pooldus)
Olgu õeldud veel, et olen positsioonil nr1, ehk siis, koduväljaku eelis on minu.