Panowie (i Panie?),
Liga bardzo ciekawa, jestem tu już trzeci sezon, a dyskusji na forum nie ma żadnej. Może się uda rozkręcić? Ja tam lubię sobie pogadać.
W mojej połówce (niebieskiej) działy się w ostatnich dwóch sezonach rzeczy megaciekawe, ale z takimi rywalami jak Team Adidas (z trzeciego miejsca do finału!) czy Czwartkowcy (kontuzje jak rozumiem zrujnowały sezon), zawsze będzie ciekawie. Nasz mecz półfinałowy z Team Adidas skończony po dogrywce, w którym mecz miałem - moim zdaniem - już kompletnie wygrany - tylko o tym świadczy. Oczywiście z Basket V-Power i Kulawymi (drużyna braterska
do mojej?) również zawsze są wielkie mecze.
Z żalem żegnamy LKK Spurs, a ktoś może powie, co się stało z Granicą Kętrzyn? Czyżby jakaś kara?
Wygląda na to, że w nowym sezonie w naszej połówce będą dwaj beniaminkowie, zupełnie nowy team (szczęściarze!) i nasza piątka. Chyba, że Obra PRO spadnie do V ligi w ramach czyszczenia botów, prawdę mówiąc nie wiem, jak to jest (a utworzyła się w poniedziałek...). Zapowiada się pasjonująco.
Ja niestety muszę odświeżyć budżet, więc trwa wyprzedaż dziadków. Jakby któryś z Was miał ochotę, zapraszam.
A w drugiej konferencji będzie spadkowicz, MKS Golasy, których ruchów po sprzedaniu gracza za 2 miliony już się boję
, zawsze mocne teamy z miast na Ł oraz grupa zagadkowa. Miłej zabawy!
Zapraszam do dyskutowania, to zawsze poprawia nastrój!