Evo da pokusamo ponovo malo da ozivimo forum posto vidim da prosle sezone nije bila ni jedna poruka sem Banetove koji je otvorio temu... Vratih se u ligu iz koje sam pre par sezona otisao u II.4, vidim dosta starih imena, dosta je i novih timova bivsih cetvoroligasa, izgleda da nas ocekuje zanimljiva sezona... Par ekipa ima zanimljiv roster i isticu kandidaturu za visi rang (ne bih da nabrajam da se neko ne uvredi). Ja sam trenutno izmedju dve odluke, da li ostati jednu sezonu i trenirati sekundarce centrima ili pokusati odmah da se vratim u II ligu... Kakvi su planovi ostalih, imate li igraca za trening i slicno? Ako nekom treba bilo kakva pomoc oko treninga igraca a i globalno oko buzzerbeatera uvek sam tu slobodno saljite BB mail, ako neko ima viska "novaca" i zeli da potrosi na nekog naseg igraca kojeg ce dalje trenirati takodje mi se obratite posto sam skaut i za A i za U21 reprezentaciju pa imam u bazi sve nase reprezentativce i potencijalne reprezentativce... Sve najbolje u predstojecoj sezoni i srecno!