Sziasztok!
Úgy döntöttem, hogy indulok az U21 kapitányi posztjáért! Az alábbiakban olvashattok egy kicsit rólam, és az U21-el kapcsolatos gondolataimról.
Magamról:20 éves egyetemista vagyok, Debrecenben élek, imádom szinte az összes labdajátékot, köztük természetesen a kosárlabdát is. Ebből kifolyólag nagyon régóta buzzerezek is. Angolul egész jól beszélek (középfokú nyelvvizsga), úgyhogy a többi szövkappal való kommunikáció nem okozna gondot.
Én és a BB:Hát ez nagyon hosszú történet, megpróbálom rövidre fogni. Az egyik első felhasználó voltam a kezdetek kezdetén, ebből kifolyólag sokáig az első osztályban küzdöttem, ám utána kezdtem megunni a játékot, és egy kisebb szünet után kb 1 éve tértem vissza, azóta sikerült megnyerni zsinórban mind a 4 osztályt, erre nagyon büszke vagyok
(közte volt egy elveszített kupadöntő is)
Én és a válogatott(ak):A tények: 4 szezonon át voltam a felnőtt válogatott kapitánya, és 2 szezonon át az indonéz felnőtt válogatott kapitánya.
Mindkettőt nagyon élveztem, és 1-2 hiba kivételével (amikből tanultam), úgy gondolom jól is csináltam. Az U21 nyílván más tészta egy kicsit, mint ezek a feladatok voltak, lentebb látni fogjátok, hogy oldanám meg. Eddig az U21-el annyi kapcsolatom volt, hogy neveltem több tehetséget is (Leó Sógor, Patrik Dúró).
Az U21:Az elmúlt szezonokban sikeresnek mondható a csapat. A scout csapat tapasztalt, és nagyon jó munkát végez, ennek eredménye volt egy vigaszági győzelem.
Ahol én a legnagyobb problémát látom, az a kommunikáció. Nagyon sokszor elhangzott a fórumon, hogy nincs elég érdeklődő, nincs elég menedzser, aki nevelje a játékosokat. Hát kommunikáció nélkül nem is nagyon lesz.
Külső fórum:Nagyon rosszul volt használva eddig. Az, hogy szombat/vasárnap nyílik a topic a hétfői meccsnek szerintem nonszensz (és még volt, hogy ez is elmaradt/utolsó pillanatra csúszott). Kedden mindenképpen megnyitnám a topicot, legyen minél több idő az ötletelésre. Tudom, hogy a pénteki edzés sokban befolyásolja a felállást, de erre akkor is szükség van. Lehet, hogy sokan szombat/vasárnap nem tudnak fent lenni, de szívesen elmondanák véleményüket az adott meccsről. Aktívabb használat!
Körlevél minden menedzsernek:Népszerűsítés szempontjából elengedhetetlen. Tartalmazna egy rövid ismertetőt a válogatottról (fórumok, "személyzet"), és mintegy felhívó jellege lenne játékra, kommunikációra, nevelésre stb. Megválasztásom után azonnal egy ilyet küldenék mindenkinek (ha Chosen engedi, de szerintem nem lenne gond), utána szezononként 1-2 lenne betervezve.
Benti fórum:Ha azt mondtam, hogy a kinti fórum nagyon rosszul volt használva, akkor ez erre is igaz. Aktivitás!
Beharangozók meccsek előtt: Rövid ismertető az ellenfélről, interjú a szövkappal, hangulat csináló. Külön ember csinálná, ha nem lenne jelentkező akkor én.
Tippverseny: Tudom, hogy már van egy, de az U21 megérdemel egy külön versenyt. Külön ember csinálná, ha nincs jelentkező akkor én. (érdekes nyereményekkel, ami nem támogatóság, kicsit másképp mint a jelenlegi verseny)
Stáb:A jelenlegi scoutok 1 kivételével jelezték, hogy folytatnák a munkát, úgyhogy ez a csapat nagyjából maradni fog, így a nevelésben nem nagyon lesz változás.
Ellenfél scout: Olyan ember, aki elsősorban aktuális ellenfelünket figyeli nagyon részletesen (lejátszott meccsek, játékosok, szövkap mit szeret reggelizni stb.)
Ellenfél játékos scout: Lehetne akár 2 is, akik az átadólistát 3 naponta átpásztázzák az ellenfelek játékosai után kutatva, külső fórumumon pedig közzéteszik az eredményt.
A hely rövidsége miatt csak ennyit tudtam írni. Szándékosan nem írtam célokról, taktikákról, mivel nem ismerem a keretet (ami úgy is változik), felesleges lenne. De minden meccsen nyerni szeretnék!
Igény szerint lehetne még gmail levlista, skype konferencia, meg persze kacagás dögivel!
Köszönöm a figyelmet, szavazzatok rám!Last edited by LA-Hukli at 5/15/2012 6:29:12 AM