Mój udział w społeczeństwie Buzzer Beater?
Może nie udzielam się na forach głównych zbyt często, ale potrafię odpowiedzieć komuś na zadane pytanie, pomóc każdemu czy przedstawić swoją myśl czy ideę. Zawsze jestem do dyspozycji, choć wolę bezpośrednio przez BB@.
Inną zupełnie sprawą są fora ligowe. W każdej lidze, w której dotychczas grałem, starałem się kłaść nacisk na społeczność! Nawet, gdy forum było wymarłe, starałem się tchnąć w nie życie, za każdym razem skutecznie! Miałem i mam nadal bardzo dobry kontakt z wieloma menadżerami, z którymi miałem zaszczyt rywalizować a także uczyć się od nich, wymieniając się doświadczeniami i poglądami. Jednak to, co stało się podczas wspólnych sezonów w III.13 przeszło moje najśmielsze oczekiwania – ponad 2000 postów na sezon! Nie obawiam się stwierdzenia, że ta liga jest najbardziej rozgadaną wśród wszystkich w naszym wirtualnym świecie, ale mając w lidze tak wspaniałych ludzi nie może być inaczej, dlatego jest to świetne miejsce do rozwoju drużyny oraz spędzania wspaniałego czasu.
Teraz kolej na kolejną ligę II.4, nie zważając na te wszystkie głosy niezadowolenia :P
Kadra U21
Mówią o niej, że jest ona preludium kariery reprezentacyjnej młodych zawodników. Mówią, że posiadając fantastyczną kadrę U21, po kilku sezonach murowany jest sukces seniorskiej reprezentacji.
Jak to się ma z Naszymi Orzełkami? Rzekłbym, że w takim tempie to w sezonie 25 będziemy łoić skórę wszystkim w NT na TIE ;) Złoty rocznik zrobił swoje, we wspaniałym stylu pokonał wszystkie przeszkody, w poprzednim sezonie zabrakło 3 punktów do Mistrzostwa Świata!
Mamy bardzo dobrych zawodników, mamy menadżerów, którzy szkolą, trenują i szlifują nowe diamenty, trzeba tylko to odpowiednio wykorzystać. Oczywiście na pierwszy plan wysuwa się kac100 i jego Mr. Tomański, mający być najlepszym zawodnikiem w historii BB na co musimy jeszcze trochę poczekać. Jednak czy zagra już w tym sezonie w kadrze?
Z tego co przewinęło się na forum, nasza kadra nie jest tak silna jak w poprzednich sezonach, ale wierzę, że będzie zupełnie inaczej, że po raz kolejny zawojujemy Europę, później zdobędziemy Świat, będziemy na ustach wszystkich Prezesów!
Cele
Nie będę ukrywał, chcę zajść jak najwyżej! Potrafię wyciągnąć z zawodników maximum i nikogo nie skreślam po jednym słabszym występie. Widać terminarz nam sprzyja od początku, trzeba kroczyć od zwycięstwa do zwycięstwa! Jednak trzeba pamiętać, że każda drużyna wymaga szacunku, nie ma czasu na wpadki! Pierwszym celem jest awans z grupy, ba, wygranie jej, a później będzie „święta wojna” w każdym meczu. Jestem typem walczaka, nie zawiodę Was!
Scouting
Vinnie jones – jeśli tylko nie będzie chciał odpocząć całkiem od kadry to będzie dla mnie zaszczytem móc konsultować się z Nim w ewentualnych problemach, których jednak - mam nadzieję – będzie jak najmniej, choć nie ukrywam przyda mi się parę wskazówek.
Kwestia Scoutingu jeśli chodzi o ten sezon – zgubił się nieznam, ale jestem przekonany, że inni zrobili 200% normy, tutaj największe ukłony dla Asty! W przyszłym sezonie grać będą zawodnicy prowadzeni przez całkiem innych Scoutów, w tym moich podopiecznych SFów, ale na pewno nie będzie to z krzywdą dla kadry, nawet śmiem twierdzić patrząc po zaangażowaniu Morfiego i Paraszczaka, oraz o działających na pełnych obrotach w milczeniu Boro i SkipMyFlake, że możemy być jeszcze silniejsi :)
Tak a propos nie wiem czy vinnie znalazł już Scoutów najbliższego rocznika, jeśli nie, zgłoście się, to naprawdę fajna robota :)
Mam paru BBholików na oku, mam zamiar wykorzystać ich wiedzę i nałóg do tego aby działali na korzyść kadry, o ile się zgodzą ;)