Haló!
Gratu az eddigiekhez, szépen menetelsz eddig:)
Sokkal erősebb kereted van,mint az előző szezonban,biztos meg lesz az eredménye( konferenciadöntő biztos)
Tudsz valakit edzeni idén? Ahogy néztem már nincsenek fejlődő korban a játékosaid.
Vereséggel nyitottam, ismét Kimi Kc ellen, de úgy gondolom, hogy az eredmény reálisan tükrözte a két csapat játékos állományát,azóta viszont 6 győzelem zsinorban,ami nem rossz. Külön meglepetés volt számomra,hogy Darazsak csapatát 57 ponton tudtuk tartani. Kupában meg szeretnénk ismételni a tavalyi bravúros szereplésünket, remélhetőleg sikerül is báár nehéz meccsek várnak a fiúkra. Bajnokságban a konferenciadöntő a cél,remélhetőleg pálya előnnyel vághatunk neki a playoff küzdelmeinek..de az még nagyon messze van. Fiatalokat továbbra is edzeni kell, hogy a következő szezonokra még inkább belehessen őket illeszteni a rotációba (csak így lehet kupában és bajnokságban is eredményes a csapat)
Bevételekkel leszek gondban,hamarosan,ha nem jönnek a nézők(nem tudom,hogy miért) ugyanis jól teljesítünk,jegy árakat változtattam hátha..
Ne haljon el a fórum!
Üdv,
Starbury