BuzzerBeater Forums

BB Slovenija > [REP U21] 20. sezona

[REP U21] 20. sezona

Set priority
Show messages by
This Post:
11
218587.1
Date: 5/24/2012 6:21:02 AM
Overall Posts Rated:
952952
To sporočlio bo rezervirano za linke do predstavitve, reportov tekem in drugih pomembnih sporočil, ki bi se brez indeksacije izgubili v nitki.

Predstavitev U21 ekipe - uvod (218587.2)
Predstavitev scoutov (218587.3)
Predstavitev letošnjih U21 reprezentantov in cilji (218587.5)

Last edited by Koperboy at 5/24/2012 7:12:42 AM

This Post:
00
218587.2 in reply to 218587.1
Date: 5/24/2012 6:53:46 AM
Overall Posts Rated:
952952
Predstavitev U21 ekipe - uvod

Pozdravljeni!

Najprej se zahvaljujem vsem, ki ste volili zame ter še pomembneje - vsem, ki trenirate U21 reprezentante! Predstavitev se mi zdi pomembna, zato da imate vsi, ki vas zanima U21 reprezentanca, vpogled v ekipo, naše delo ter kasneje tudi rezultate. Konec koncev ste vi izvolili mene in ekipo scoutov in zdi se mi fer, da ste z U21 reprezentanco na tekočem.

Najprej nekaj malega o dogodkih, ki so pripeljali do moje kandidature, ekipe scoutov in dogodkih zadnjih par sezon: Med štirimi sezonami Bracotovega vodenja U21 reprezentance sem mu z veseljem pomagal in si nekoč želel tudi sam postati selektor U21, ker sem imel svojo vizijo. S tem nočem zmanjševati Bracotovega dela, ki je bilo odlično in je zelo obsegajoče. Konec koncev boste lahko rezultate njegove zadnje generacije 18-letnikov videli letos na delu. Vendar ima vsak selektor svoj način dela.
Ker je Braco opravljal tako dobro delo, se nisem silil v ospredje in mu rajši pomagal. Po zadnjih dveh sezonah, ki bi po mojem mnenju lahko bile tudi bolje vodene, pa sem se odločil, da bi rad prevzel krmilo. Na začetku prejšnjega mandata je padla tudi ideja o ekipi scoutov, ki je zrasla na mojem in Zippotovem zelniku (KK Skica) in seveda sem ta način dela obdržal, ker mi je zelo blizu.

Scouti so iz mojega vidika izjemnega pomena za pravilno delovanje U21 reprezentance. Dela je veliko, še posebej takoj po draftu. Z lastniki trenirancev je treba biti ves čas v kontaktu, da trening ne zastane. Vsak scout ima tudi izkušnje na svojem področju, konec koncev pa tudi več glav več ve. Eden od kriterijev za scouta je bil tudi ta, da je mogel vsak natrenirati oz. trenutno imeti v treningu vsaj enega U21 reprezentanta. Če si sam natreniral vsaj enega mladinca, potem bolje veš, kaj vse moraš temu podrediti in tudi lažje razumeš lastnike trenirancev.

V nadaljevanju bom na kratko predstavil sebe ter ekipo, tako da boste vedeli, kdo vam teži za trening

Last edited by Koperboy at 5/24/2012 7:10:25 AM

This Post:
00
218587.3 in reply to 218587.2
Date: 5/24/2012 6:57:15 AM
Overall Posts Rated:
952952
Predstavitev ekipe

Cveto (scout za Organizatorje igre):

V: Kdaj si začel igrati BB in katere/koliko igralcev si natreniral za U21 reprezentanco?

V BB-ju sem od osme sezone naprej. V 14 sezoni sem zmagal v drugi ligi in od takrat naprej sem v prvi ligi. 18 sezono sem poskušal poseči po vrhu. Redni del sezone sem sicer končal na prvem mestu, nato pa sem v finalu izgubil proti NK Africi. Do sedaj sem natreniral dva Slovenska U21 reprezentanta. To sta Tibor Hrvatin (prejšna sezona) ter Astor Veličević (ki je sedaj tudi v članski reprezentanci).

V: Zakaj si prevzel delo scouta?

O: Mislim, da je Cveto ta del vprašanja izpustil. Zato bomo rekli, da mu ni vseeno za U21 reprezentanco in ji zato rad pomaga

Zippo80 (scout za Branilce):

V: Kdaj si začel igrati BB in katere/koliko igralcev si natreniral za U21 reprezentanco?

O: Zippotu se ne da kaj dosti pisati, zato bom namesto njega jaz (Koperboy) vskočil. Glede na to, da se poznava kakih 20 let, s tem ne bom imel težav
BB je začel igrati v 12. Sezoni, kak teden ali dva za mano. V 13. Sezoni se je uvrstil v tretjo ligo, dve sezoni kasneje pa še v drugo (saj vem, da ne bi smel, ampak...njegov nasprotnik v finalu je za tretjo tekmo pozabil nastaviti ekipo). Eno sezono je »stankal«, da je na naboru dobil Drejca Jerina ter se dve sezoni kasneje vrnil v drugo ligo, kjer ima to sezono eno močnejših ekip.
Natreniral je Davorja Blaja, Drejca Jerina ter Miha Požlepa. Še posebej zadnja dva sta prava bisera letošnje sezone in če bomo dosegli dober rezultat, gre en del zahvale prav njima dvema.

O: Ni imel izbire... Obema je izziv delati skupaj za nekaj takšnega, kot je U21 reprezentanca. Če sem jaz zraven, je tudi Zippo (in obratno).

KlemenG (scout za Krila):

BB sem se pridružil na sredini 7 sezone z ekipo KK Ločan. Do 11 sezone sem igral v 4.ligi, nato do 15 v 3.ligi, od 15 naprej pa igram v 2. Cilj in želja mi je seveda zaigrati v SKL, vendar moja ekipa še ni pripravljena na to, upam pa da bo kmalu.
Igram tudi druge online športne simulacije, vendar mi je BB ena najljubših. Funkcija scouta pa mi je še dodaten iziv in motivacija.
Od igralcev, ki sem jih treniral žal nobenemu ni uspelo priti v U21 ali NT. Sem pa bil zelo blizu z Gregor Lovišček. Zadnjih nekaj sezon pa se trudim z Miroslav Auer in Mike Slemenik.

O: Glej odgovor pri Cvetotu

Velemojster (scout za Krilne centre):

BB sem začel igrati od 8 sezone pod imenom ekipe: KolaričDreamTeam, potem se je ekipa pred 15.sezono preimenovala v ekipo KK Matematiki. Takoj v 8.sezoni sem osvojil 4.ligo, potem v 10.sezoni sem osvojil 3.ligo in nato od 11.sezone do 19.sezone igral v 2.ligi, lani pa mi je uspela uvrstitev v SKL.
Za U21 rep. sem natreniral dva KC: to sta Tejo Čas in Cvetko Balent, oba sta bila tudi v članski reprezentanci iz katere pa je Čas že izpadel.
Za U21 rep. sem natreniral K: Aleks Županc, kateri pa se bo s še drugim trenirancem Tim Kmetič čez čas potegoval za člansko rep.
V U21 rep. pa uspe letos priti tudi Borut Balent.

O: Delo scouta sem prevzel, ker mi ni vseeno za U21 reprezentanco.

Nadaljevanje v naslednjem sporočilu

Last edited by Koperboy at 5/24/2012 6:58:22 AM

This Post:
00
218587.4 in reply to 218587.3
Date: 5/24/2012 6:57:32 AM
Overall Posts Rated:
952952
Koperboy (selektor, scout za centre):

O: BB sem začel igrati na polovici 12. sezone. V 13. se mi je uspelo uvrstiti v tretjo ligo, po treh sezonah pa v drugo. Verjetno bi lahko v tretji ligi preživel eno sezono manj, če ne bi ekipo podredil treningu Polha. On je moj prvi igralec, ki je igral v U21, letos pa bo verjetno izbran tudi Samir Anžic. Lado Kacil naslednjo sezono verjetno ne bo dovolj dober, saj ga treniram za člansko repko.

O: Zelo všeč mi je biti aktiven v BB »združbi«, biti v kontaktu z ostalimi menedžerji in biti »združen« za skupen cilj, kot je recimo U21 ali NT repka. Če bi bil v BB-ju sam, brez kontakta z drugimi menedžerji, bi se verjetno zdolgočasil že po par sezonah in pustil igro.

This Post:
11
218587.5 in reply to 218587.4
Date: 5/24/2012 7:09:51 AM
Overall Posts Rated:
952952
Predstavitev letošnjih U21 reprezentantov in cilji

Letos smo zelo dobro pokriti na poziciji OI-ja ter centrov (imen ne bom uporabljal, ker se bojim, da nas Nemci in Francozi po forumih scoutajo. Mogoče nas ne, ampak jaz njih sigurno). Krila so solidna, branilci pa z izjemo enega bolj švoh. Na splošno bi rekel, da je letošnja U21 repka zelo solidna. Bolj je ne bom hvalil, dokler ne zmagamo kakšne pomembne tekme

Letošnja skupina nasprotnikov je kar močna. Za prvi dve mesti, ki vodita naprej, se bomo borili z Nemci, Francozi, Grki in Estonci. Naš cilj je drugo mesto v skupini in napredovanje. Žal nam razpored tekem niti malo ne gre na roko, saj nas v prvih štirih krogih čakajo vse naštete močne ekipe. V zadnjih treh krogih nas čakajo lažji tekmeci, ampak če pridemo v peti krog z dvema porazoma, nam to nič ne pomeni.

Uspeh reprezentance bo torej odvisen od prvih štirih krogov. Težko bo, ampak ciljamo na drugo mesto. Tretje mesto ali slabše me ne zanima. Zato pozivam vse lastnike U21 reprezentantov k nadaljevanju dobrega treninga in še posebej vzdrževanju dobre pripravljenosti igralcev!

Last edited by Koperboy at 5/24/2012 7:10:01 AM

This Post:
00
218587.6 in reply to 218587.5
Date: 5/24/2012 12:41:22 PM
Overall Posts Rated:
170170
Ne bom kompliciral.....

+1 za vse to

This Post:
00
218587.7 in reply to 218587.6
Date: 5/25/2012 8:33:23 AM
Overall Posts Rated:
952952
Še enkrat vse lastnike U21 reprezentantov (veste, kateri ste) prosim, da svoje igralce obdržijo v rangu 60-70 igralnih minut na teden.

From: chabal

This Post:
00
218587.8 in reply to 218587.7
Date: 5/25/2012 1:45:19 PM
Overall Posts Rated:
3737
Dobro si to zastavil, prejšnjo sezono sem imel igralca, ki bi z lahkoto igral na krilu za U-21, vendar ni bilo odziva.

From: Koperboy

This Post:
00
218587.9 in reply to 218587.8
Date: 5/28/2012 3:52:24 AM
Overall Posts Rated:
952952
To sezono smo padli v skupino, ki je še kar težka, a iz katere se lahko z malo sreče prebijemo naprej. Smo peti nosilci v skupini teh reprezentanc:

- Nemčija 8
- Francija 11
- Grčija 31
- Estonija 34
- Slovenija 48
- Danska 49
- Moldavija 76
- Azerbajdžan 77

Čeprav smo na lestvici precej oddaljeni predvsem od Nemčije in Francije, smo z njimi bolj ali manj izenačeni, kar se tiče igralcev, saj imamo letos kar dobro reprezentanco. Na žalost se je razpored najbolj poigral prav z nami, saj nam je v prvih štirih tekmah namenil vse štiri najboljše ekipe.

Po drugi strani se te štiri najboljše ekipe srečajo med sabo v zadnjih treh krogih, ko se bo odločala naša usoda. Naprej lahko gremo tudi z dvemi porazi, vendar le z visoko koš razliko. Odvisni pa bomo seveda tudi od razpleta tekem v zadnjih treh krogih.

Z Nemškim selektorjem sem se zmenil, da igrava oba z najnižjo zavzetostjo. Moramo namreč imeti dovolj visok entuziazem proti Franciji, ki ima pred nami lahko tekmo z Azerbajdžanom. Poleg tega nimamo zagotovljene zmage proti Nemčiji, tudi če bi igrali z normalno zavzetostjo. Glede na igralce in razpored računam, da nam bo Francija ali Estonija bolj nevarna v konkurenci za napredovanje kot Nemčija, zato moramo biti bolje pripravljeni za tiste tekme.

Seveda pa bo vse dosti lažje, če danes zmagamo. Ekipi sta enakovredni in odločala bo boljša dnevna forma. Pričakujem tekmo, kjer ne bi smelo biti več kot 7-9 pik razlike na koncu. Držite pesti!

This Post:
00
218587.10 in reply to 218587.9
Date: 5/28/2012 5:16:57 AM
Overall Posts Rated:
3636
Javol!

Suicide squad - Kamikaze, Banzai!

From: copatar
This Post:
00
218587.11 in reply to 218587.10