BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 20 julkistukset

Kauden 20 julkistukset (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
218997.1
Date: 5/28/2012 2:01:37 PM
Overall Posts Rated:
587587
Kausi 20

On vihdoin kauden 20 aika; nyt saadaan täyteen kaksi "vuosikymmentä" BuzzerBeateria! Kausien välinen prosessointi vei hieman normaalia enemmän aikaa, sillä päätimme ajaa koko prosessoinnin ilman sivuston alasajoa. Pääsit näin toivottavasti paremmin sivustolle kuin aiemmin kausien vaihteen aikana. Uskomme, että alasajoja tarvitaan jatkossa vähemmän kuin ennen.

Jo toisena peräkkäisenä kautena pelaajaliiton kanssa käydyt neuvottelut vaikuttivat palkkoihin vain vähän, mikä tarkoittaa pitkään ennakoidun tasapainotilanteen lähestymistä.

Olemme tietoisia siitä, että yhä useampi joukkue "tankkaa" eli häviää otteluita tarkoituksella. Valitettavasti tämä vähentää muiden managerien pelissä kokemaa hauskuutta, oli kyse sitten tahallaan hävityn ottelun vastustajajoukkueesta tai sarjan muista managereista, ja pyrimme siksi selvittämään, tarvitseeko peliin tehdä muutoksia, jotka vähentäisivät tankkausstrategian koettua mielekkyyttä. Jos tähän liittyen tehdään sääntö- tai muita muutoksia, niistä tiedotetaan luonnollisesti etukäteen.

Onnittelut BC Dingolle, managerinaan GM-akyurtlu, joka päätti kaksi kautta kiinalaista hallintaa BBP-turnauksessa voitettuaan finaalissa saksalaisjoukkue Massendefekt 67:n, jonka managerina toimii GM-CrazyEye! BBP-veikkauksen palkittuja ovat kolmen parhaan joukkoon selvinneet Black Eagle (voittaja), Belbento (jaettu toinen sija) ja Nachtmahr (jaettu toinen sija).

Onnittelut myös USA:n U21-joukkueelle ja sen valmentajalle magiker maailmanmestaruudesta. Finaalissa kaatui Euroopan mestari Puola jo toista kertaa putkeen! Puola taatusti toivoo ja uskoo, että kolmas kerta toden sanoo! Uusien U21-valmentajien vaalit ovat juuri päättyneet, joten muistahan onnitella maasi uutta valmentajaa vaalivoitosta. Tämän vuoden MM-kisaisäntänä toimii Peru.

Onnea kaudelle 20!

This Post:
00
218997.2 in reply to 218997.1
Date: 5/28/2012 2:02:30 PM
Overall Posts Rated:
587587
Linkit aiempien kausien julkistuksiin löytyvät täältä: (210817.1).

This Post:
00
218997.3 in reply to 218997.2
Date: 7/5/2012 5:49:00 PM
Overall Posts Rated:
587587
Pelaajamainonta palaa ruutuun

Pelaajamainokset kiellettiin keskustelualueilla joitakin kausia sitten. Siinä missä mainokset olivat toisten mielestä arvokkaita, kokivat monet niiden riistäytyvän käsistä erityisesti jos moderointi ei ollut aina ajan tasalla ja sotivan siten roskapostivapaita periaatteitamme vastaan. Monille mainokset olivat kuitenkin mieluisia, joten niitä jäätiin kiellon jälkeen kaipaamaan. Olemme tästä syystä päättäneet sallia mainokset uudelleen, mutta aiempaa rajatummin. Pelaajamainospuilla on jatkossa globaalit säännöt, joita on tiukasti noudatettava. Pelaajamainopuita saavat avata kansallisilla alueilla vain henkilökunnan jäsenet (BB:t, GM:t ja Modit). Maajoukkuevalmentajat saavat lisäksi mainostaa pelaajiaan sääntöjen erikseen sallimien aikojen puitteissa. Odotamme, että parin päivän sisään kaikilla kansallisilla alueilla on pystyssä omat mainospuunsa (ole yhteydessä henkilökuntaan, jos näin ei ole). Toivomme tämän päätöksen antavan lisää hupia keskustelualueiden käyttöön!

Olemme muuttaneet peli-innon esitystapaa joidenkin yhteisömme jäsenten pyynnöstä. Värillisellä fontilla näkyvä sanallinen arvo korvaa aiemmin näkyneen numeroarvon, joten tyyli vastaa jatkossa pelaajien ja henkilökunnan taitotasojen esitystapaa. Jotta uusien kuvausten oppiminen kävisi mahdollisimman kivuttomasti, saat numeroarvon näkyviin pitämällä kursoria arvosanan päällä ja linkin kautta löytyy listaus kaikista arvoista.

Kun tähdistöottelut on taas saatu pelattua, on aika ottaa selvää uusista draftattavista pelaajista. Käytä kykyjenetsintäpisteesi viisaasti. Onnea tulevan tähden etsintään!

This Post:
22
218997.4 in reply to 218997.3
Date: 8/17/2012 3:46:48 PM
Overall Posts Rated:
587587
Asiaa tankkauksesta

Kuten mainitsimme edellisessä uuden kauden julkistuksessamme, olemme hieman huolissamme siitä käyttäjämäärästä, joka on valinnut strategiakseen niin kutsutun "tankkauksen". Vaikka tämä strategia ei olekaan kovin menestyksekäs, jotkut joukkueet kuitenkin noudattavat sitä johtaen muiden käyttäjien harmiksi epäkilpailullisiin sarjoihin ja otteluihin. Olemme tästä syystä päätyneet muutamiin toimenpiteisiin. "Tankkaaminen" tulee jatkossakin olemaan mahdollista, mutta tästä lähtien siitä saatava voitto ei tule arvioidemme mukaan olemaan yhtä merkittävä. Alkaen kaudesta 21, palkkojen pohjataso tulee muuttumaan kolmella korkeimmalla sarjaportaalla. Ylimmällä sarjatasolla pelaajapalkkojen pohjataso on jatkossa 180% TV-sopimuksesta, toisessa divisioonassa 140% TV-sopimuksesta ja kolmannessa divisioonassa 100% TV-sopimuksesta. Tätä alempia sarjatasoja muutos ei koske.

Haluamme myös muistuttaa kaikkia parista tulevasta tapahtumasta. Ensinnäkin, varaustilaisuus. Älä unohda asettaa varausjärjestystäsi ennen sunnuntaita 19. elokuuta. Kykyjenetsintäpisteiden keruu tälle kaudelle on ohi, joten nyt ei ole mitään syytä odottaa. Tulevat tähtesi odottavat sinua, joten valitse viisaasti ja onnea draftiin!

Ja lopuksi yksi tärkeä asia. Muistathan, että ensi viikolla on maajoukkuevaalien aika. Jos koet halua ottaa haasteen vastaan, mene haluamasi maan vaalisivulle ja rekisteröidy ehdokkaaksi! Ehdokkaan on myös hyvä esitellä itsensä kyseisen maan kansallisen alueen vaalipuussa ja osallistua keskusteluun. Äläkä unohda äänestää!