BuzzerBeater Forums

Hellas - II.2 > Βραβεία Σεζόν 20

Βραβεία Σεζόν 20

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223462.2 in reply to 223462.1
Date: 8/13/2012 4:27:01 AM
Overall Posts Rated:
2727
1.Το καλυτερο και πιο ολοκληρωμενο ροστερ το ειχε ο Αγορ.Ομαδα χωρις τρυπες,αποδοτικη και πολυμορφικη.

2.Κλαινμειν...Διατηρησε πολυ καλη πορεια με φτηνο ροστερ.

3.Μαλλον ο Krug

4.Παλι ο Krug,με μια επιφυλαξη επειδη δεν ξερω πως προπονηθηκε φετος.

5.Τους περισσοτερους τους εχω διαλεξει πολυ προσεκτικα οποτε με ικανοποιουν ολοι.Ισως να εχει ενα προβαδισμα ο ΣΦ μου.

This Post:
00
223462.3 in reply to 223462.2
Date: 8/13/2012 9:53:10 AM
Overall Posts Rated:
6767
1.Ο Όμβρος αναμφίβολα και ειδικά μετά τις 2 προσθήκες.Πίστευα στην άνοδο μέχρι που έσκασε τα φραγκα για μεταγραφες...
Δε πειραζει δεν ημουν ετοιμος ετσι και αλλιως

2.O coach του Oμβρου ..1η η ομαδα κρατωντας αρκετο χρημα το οποιο επενδυσε την καταλληλη στιγμη..πολυ θα ηθελα να δω τα σκιλ του τριαρου του ομβρου για τον οποιο εσκασε πανω απο 2 μυρια

3.Galanis

4.Δυσκολο ...βασικα 3αρι θα ηθελα καλο οποτε μαλλον το τριαρι του ομβρου αλλα δεν τον ειδα και πολυ οποτε δεν εχω αποψη ..στηριζομαι στα 2,3 μυρια..Przemysław Klaczynski λοιπον

5.Κrug δαγκωτο..δεν υπαρχει αυτος ο ψηλος τουλαχιστον για την Α2 ειναι φοβερος...με λιγη προπονηση ακομα θα γινει και επιπεδου Α1

Last edited by Fragias -7- at 8/13/2012 9:54:34 AM

This Post:
00
223462.4 in reply to 223462.3
Date: 8/14/2012 8:05:13 AM
Overall Posts Rated:
170170
Λοιπόν...! Για να τιμήσω τα βραβεία στέλνω από διακοπές...! Για να καταλάβετε πόσο πολύ μου αρέσει η κατηγορία μας!

Καλύτερη ομάδα ο Ομβρος ...! Καλοφτιαγμενη , ολοκληρωμένη ειδικά μετά τις τελευταίες προσθήκες ...! Από κοντά όμως και ο Αγορ που με εντυπωσιασε παρά πολύ , ειδικά στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου όπου γνώρισα την συντριβή με πλήρη ομάδα!

Καλύτερος προπονητής ο Ομβρος πάλι. Το ρεκόρ του τα λέει όλα! (Μια ήττα στην σεζόν! Από εμένα βέβαια...! :P)

Καλύτερος παίχτης ο Κρουγκ . Πολύ καλός , ολοκληρωμένος νομίζω!

Παίχτης που θα θελα στην ομάδα μου πάλι ο Κρουγκ.(μέχρι να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ που λέγεται Ζουμπερνικ...!)

Αγαπημένος μου : Μπαμπαλιωτης. Σύγχρονο τοτεμ της ομάδας. Πήρε και δύο σκιλ απ φέτος και μια χαρά!