Pozdrav kolege.
- Doslo je vrijeme izbora za Selektora NT-a i kao sto sam rekao, opet sam tu, na raspolaganju zajednici i ponosu nase drzave.
- Mnogi me vec znate, ali ukratko za one koji me ne poznaju, zovem se Haris, u narodu poznat kao Pita (mora da je do prezimena), menadjer sam dvostrukog prvaka BiH kao i osvajaca kupa nase zemlje, te vlasnik nekih lijepih rekorda u Prvoj Ligi BiH.
- Imam dosta klubskog iskustva, kao sto je i 3 sezone uzastopnog igranja
BBB-a, ove sezone se opet takmicim u ovom prestiznom takmicenju. U svim sezonama prolazio sam prvi krug takmicenja, a nekada i vise.
- Sto se tice Reprezentacije imam dosta iskustva, istu sam vodio
6 sezona, dakle 3 mandata, tako da vrlo dobro znam sta i kako raditi dalje.
- Napravio sam solidne temelje za nastavak, kao sto ste i samo mogli vidjeti predhodne dvije sezone nasa Reprezentacija je napravila znacajan napredak, i imala odicne, pa mogu reci i fenomenalne, rezultate.
- Pored iskustva i taktickog dijela upoznat sam sa sastavom i nekim igracima koji tek dolaze u NT, kao i treningom istih.
- Kao i uvijek
Ja snosim odgovornost za svaki potez u NT-u, za svaku pobjedu, poraz, taktiku i sl.
- Moram navesti cinjenicu da smo ove sezone odigrali sve prijateljske utakmice, nismo to izostavljali kao i uvijek.
- U utjesnom turniru smo iznenadjujuce prosli 2 kruga i ostavili dosta jace Reprezentacije iza nas, napravili solidan uspjeh.
- U prijateljskim utakmicama izdominirali vecinom jace Reprezentacije od nas.
- Na forumu ste bili obavjesteni o svim utakmicama naseg tima, bilo najavama za prijatelsjke, bilo za komentar i analizu poslije svakog meca nase Reprezentacije.
- Prijavio sam se opet jer i dalje imam istu zelju za vodjenjem NT-a, jednostavno volim taj posao i cast mi je biti Selektor svoje zemlje, te znam da rezultati ne izostaju, naravno shodni nasim mogucnostima i granicama.
- Okrecemo se buducnosti, napredku, i dobrim rezultatima, o svemu cete biti obavjesteni kao do sada, necete biti uskracni za meceve nase Reprezentacije, podijelite svoju radost sa nama, sa svojom domovinom, jer zajedno smo jaci.
- Pozdrav za sve moje prijatelje i one koji su me podrzavali tokom mog dosadasnjeg rada, zaista od mene jedno veliko
Hvala.
Mi to mozemo, naprijed BiH!Ako imate neka pitanja, neki komentar i slicno, molim vas da to pisete na temi za Debatu
(224259.1)
This is where we hold them!