Sekojot Kipuča variācijai par interviju tēmu, iemēģināšu roku dzīvajās darba intervijās -
http://www.cvmarket.lv/career.php?menu=1&lastmenu=21&.... Tātad... :)
Pastāstiet par sevi!Esmu relatīvi jauns menedžeris un šajā kopienā pievienojos pašā 19. sezonas sākumā. 2 sezonu laikā esmu uzrāpies līdz II. līgai, galvenokārt pateicoties jau minētajam Kipucim, kurš man pie alus kausa sniedzis daudz vērtīgu atbilžu un padomu, lai šo spēli apgūtu piecreiz lielākā ātrumā nekā pašmācības ceļā. Aktīvi sekoju situācijai Virslīgā, esmu 20. sezonas VL prognožu čempions (pasit sev pa plecu). :)
Kāpēc jūs gribat strādāt tieši pie mums?Būtībā šo iespēju gribētu izmantot arī savtīgos nolūkos - tā kā mans mērķis ir tikt līdz valsts elitei, šis būtu labs pieredzes atspēriena punkts, lai izpētītu spēles ninanses vēl tālāk, paspēlētos ar lielajiem vīriem, pozīcijām, taktikām un komandas potenciālu, kādu, spēlējot ar savu komandu, nebūtu iespējams sasniegt. Kā otrs arguments, protams, ir vēlme parādīt, ka spētu no izlases 'izspiest' maksimumu un parādīt pasaules līmenī uz ko tad mūsu censoņi ir spējīgi.
Kādu iemeslu dēļ jūs aizgājāt no iepriekšējās darba vietas?Aizgājis neesmu un pagaidām to neplānoju darīt, esmu apņēmības pilns abas trenera pozīcijas apvienot, jo brīvais laiks man to pagaidām atļauj. Ļoti ceru, ka esošajiem kluba finanšu vadītājiem pret to nebūs nekādu pretenziju.
Kādas ir Jūsu labākās spējas?Atzīstamas iemaņas darbā ar datoru, labas valodu zināšanas un argumentēšanas spējas, vēl spēju iestumt allin ar JTs preflopā, ja mani kāds vakara gaitā izvedis trīskāršajā pakāpē.
Kādas ir Jūsu „vājās” vietas?Man garšo alus, līdz ar to esmu viegli piekukuļojams. :)
Kam Jūs dodat priekšroku: komandas darbam vai individuālām?Viennozīmīgi - komandas darbs. Pie situācijas, ja kļūtu par NT vadītāju, daudzi lēmumi gan sastāva, gan taktiskajā ziņā tiktu apspriesti ar šobrīdējās VL eliti tepat draudzīgajā skaipčatā. Tas gan nenozīmē, ka mans viedoklis ir viegli ietekmējams, bet padomi no daudz pieredzējošākiem menedžeriem noteikti nepaliktu nenovērtēti.
Kādi ir jūsu nākotnes plāni?Sakomplektēt konkurētspējīgu izlasi, kura spētu iešaut vismaz 8niekā. Tāpat jāizanalizē viena no būtiskajām problēmām - sodi. Ar spēlētāju Dušu jau veiktas sarunas ārpus spēles laukuma par viņa niķiem šajā jomā, bet darba, protams, vēl daudz. Tāpat ir plāns pasekot līdzi N21 izlases darbībām, kaut gan šajā lauciņā jaukties nevēlos, jo šī pasākuma vadīšana ir daudz grūtāka un komplicētāka par lielo izlasi, japjap. :)
Vai vēlaties vēl ko piebilst par sevi?Vēlos, bet šovakar nedarīšu. Varbūt citreiz.