BuzzerBeater Forums

BB Latvija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
224292.2 in reply to 224292.1
Date: 8/21/2012 12:28:55 PM
Overall Posts Rated:
8888
Tā kā vismaz divi kandidāti ir pieteikušies ar savām runām, tad ar šo ziņu vēlos atklāt LV NT trenera vēlēšanu debates. Sākumam gribu uzdot kandidātiem dažus jautājumus.
1. Vai varat nosaukt kādu spēli klubu līmenī, kuru jūs esat vinnējuši tīri uz taktikas rēķina? Atbildi pamatot ar konkrētu piemēru (saiti uz spēli). Jo vairāk varēsiet nosaukt piemērus, jo labāk, bet šoreiz max. var pietikt ar 3 spēlēm.
2. Ir divi SF vienādu skilu summu (neņemot vērā soda metienus un izturību). Kuru jūs ņemsiet izlasē - ar labāku ID nekā rebi vai labākiem rebiem nekā ID? Kapēc?
3. Nesen diskusijās tika pacelts jautājums par inside skiliem mazajiem spēlētājiem. Gribētu šo jautājumu vēlreiz pacelt. Vai izlasē varētu tikt paņemts spēlētājs ar nedaudz zemākiem pamatskiliem, bet ar augstākiem inside skiliem nekā vairums izlases kandidātu? Atbildi pamatot!

Last edited by LA-latvian at 8/21/2012 12:31:12 PM

Best rank: World rank: 733; Country rank: 10
This Post:
11
224292.3 in reply to 224292.2
Date: 8/23/2012 5:25:40 PM
BC kipucis
Virslīga
Overall Posts Rated:
823823
1. pēdējo 2 sezonu laikā vairāk vai mazāk esmu gājis BB tendencēm līdzi un komanda palikusi vairāk vai mazāk vienveidīga. Tāpēc nedomāju,ka ir ļoti liela jēga likt 3 (vai vēl vairāk) sezonu vecus linkus.. Tam vairs īsti nebūs jēgas. Ja nu varbūt pati pirmā spēle pret malij.. zona + spēles svarīgums (46424421)

2. Zinot,ka izlases liels mīnuss ir rebi, tad lielākus rebus.. bet savam klubam viennozīmīgi lielāku ID..

3. It kā jau koeficienti pamatpozā uz pamatskiliem reitingu veidošanā ir lielāki. Bet tā tomēr ir izlase. Ar ID 1-2 pret spāņu PG IS13 un Ķīniesu PG IS17 nebūtu aršanas.. vienos vārtos.. Izvērtējot atšķirību un skilu sadalījumu/summu, un ja izvēle būtu starp 2 konkrētiem džekiem, jā, paņemtu ar sekundārajiem skiliem..

This Post:
11
224292.4 in reply to 224292.2
Date: 8/23/2012 6:07:57 PM
Overall Posts Rated:
267267
1. (48879640) Spēli gan es veiksmīgi zaudēju. :) Tas gan nemaina faktu, ka biju izbraukumā pret gandrīz nesitamu komandu (lai arī cerēju, cerēju...), līdz ar to rezultāts man šķiet visai atzīstams. Tā kā bija skaidrs, ka pretī būs zona, izvēlējos RnG, jo, lai arī mana komanda bija tendēta uz spēli uz apakšu, pret pretinieka garo galu variantu nebija. Citu vērā ņemamu spēļu, šķiet, nav, jo komandu esmu būvējis priekš LI taktikas, līdz ar to aizvadītās sezonas pagājušas bez nevajadzīgiem pārsteigumiem.

2. Viss atkarīgs no tā vai attiecīgais SF domāts pamatam vai maiņai. Maiņai - viennozīmīgi ID, pamatam - te jau jāskatās cik liela ir šo skilu attiecība abiem spēlētājiem un cik nopietni rebi ir garajā galā spēlējošajiem vīriem - ja tur viss OK, tad SF ņemtu ar labāku ID.

3. Esmu redzējis kā Kipuča mazie ar labu IS met grozā un tas mani ir pārliecinājis, ka ar pamatskiliem šis pasākums nebūt nebeidzas. Te, protams, kā jau iepriekšējā gadījumā daudz kas atkarīgs no skilu attiecības, bet droši vien izvēlētos to, kuram apakša būtu 'sārtāka'. :)

This Post:
00
224292.5 in reply to 224292.4
Date: 8/25/2012 7:59:20 AM
Overall Posts Rated:
5656
Kāda būs jūsu stratēģija turnīram? Pēdējās sezonās komanda laba, reitingi labi, bet virzības uz augšu nav.
Kā ar abpusējiem tie un spējas novērtēt vai nebūs ukraiņu gadījums?