Tak som sa zamyslel, ze preco sa este oplati hrat BB a zial som neprisiel na ziaden dovod. Na druhej strane, dost vela dovod sa mi vybavi, ak sa zamyslim nad negativami...A tak by som sa vas chcel spytat, co vas este drzi pri BB a ako to vidite s jeho buducnostou. Pomozte mne (a mozno aj dalsim) objavit opat radost z hry :)
pridam moje dovody, preco sa mi BB cim dalej tym viac hnusi:
1) najlepsia taktika je nenastavit zostavu (kolotoc rules)
2) takticka variabilita sa rovna (takmer) nule - LI je v sucasnosti najjednoduchsia cesta k vitazstvu (i ked sa da hrat aj nieco ine, efektivnejsie sa vzdy javi postavit tim pre LI). "Nove" taktiky su uplne nepouzitelne.
3) v zapase je nahoda strasne slabo zastupena - su dokazy, ze ak sa hra rovnaky zapas znova, dopadne to rovnako. Dalej, chyba mi tu taka genialna vec, akou je mozne podcenenie supera, ako to je na Hattricku. Domace prostredie v PO je podla mna az prilis vyhodne.
4) komunita je v podstate mrtva - chvalim Razora za obrovsku snahu, ale neviem si predstavit, ze to bez akejkolvek spatnej vazby vydrzi robit dlhodobo. Mal som uz par iniciativ, aby sme sa stretli aj osobne, ale vysledok bol negativny (osobne som sa spoznal len s janomurom).
5) U21 upada, ti ktori dokazu kvalitne trenovat maju vacsinou ako prioritu hraca pre NT. A tak sa U21 meni na vyber toho najlepsieho zo zlych hracov a nastavenie kolotoca. Kde su hraci ako Bogusky, Renac, Mierka, Hatos, ktori na svoju dobu boli top hracmi na svete?
6) aktivity okolo NT sa scvrkli na rozhodovanie ci ist proti slabemu superovi RnG alebo PtB, inak je to LI, M2M a kolotoc. Pristup je na zaklade dohody. Naco je potrebne sledovat superov, ked proti nim nic nevymyslime? Naco vymyslat inu taktiku, ked je jedna dominantna nad ostatne?
7) drobnosti ako meskajuce ratingy, nelogicke skusenosti, divne padanie skillov, nelogicke vyberanie MVP ci cely all-stars "vikend" to uz len dorazaju...
Takze sa tesim na aspon nejake nazory, preco sa oplati stale hrat BB :)
Last edited by Matej_B at 9/8/2012 2:10:11 PM