Sveiki visi, ar yra sioje lygoje aktyviu forume? :) Nes pasiziurejus prisijungimus tai tikrai nemazai aktyviu zaideju.
Norisi apzvelgti planus ir lukescius siam sezonui, ka kvieciu kad ir kiekvienas is jusu padarytumete :)
Tik trumpai prisistatysiu:
Nukritau is III.14 lygos, joje pratunojes 14 sezonu :D Per ta laika tik pora kartu nedalyvavau atkrintamosiose, bet visiskai netobulejau, o ir lyga stipri buvo, taigi pasirinkau kritima ir, tikiuosi, kilima vel, tik i kita lyga. Siaip per tiek sezonu (zaidziu nuo 4 sezono) tikrai jau kelis kartus buvau per plauka nuo zaidimo metimo, bet kazkaip pakeitus aplinka, lyga, lyg ir vel norisi kovoti.
Taigi mano tikslai paprasti, laimeti lyga :D
Tikrai nemanau kad bus lengva, dar net varzovu neapziurejau, tikiuosi kad monstru neatsiras cia :D, bet tikslas toks, o ar pavyks, laikas parodys.
Visad laikydavau 10-13 zaideju normalesniu tam kad taureje toliau nueiciau, ir daznai toli eidavau :)) bet IV lygoje tiek zaideju neislaikysiu, teks issiparduot,gal kazkiek sustiprinti komanda po lenta, ir zinoma treniruoti kazka, nes treniruotes man praktiskai idomiausias dalykas buzery, nors tai ir nuostolingas reikalas, bet bent jau man labai patinkantis.
Trumpai cia as ziuriu parasiau :D
Sekmes visiems naujame sezone, ir aktyvumo! nes praeitoje lygoje buvo spengianti tyla forume :)
Last edited by nirwanaz at 1/5/2013 3:57:09 PM