BuzzerBeater Forums

BB Suomi > Kauden 22 julkistukset

Kauden 22 julkistukset

Set priority
Show messages by
This Post:
00
232122.1
Date: 12/3/2012 1:40:21 AM
Overall Posts Rated:
587587
Tervetuloa kaudelle 22: On saavutusten aika! (Ja aika keskustella saavutuksista: (232114.1))

Julkistamme ylpeinä uuden ominaisuuden: Saavutukset! Pääset tutustumaan saavutuksiin joukkueesi sivulla valikon kautta tai suoraan (http://www.buzzerbeater.com/team/achievements.aspx)tästä linkistä[/link]. Sivu näyttää suuren määrän erilaisia saavutuksia, joita managerit voivat saalistaa. Saavutukset liittyvät koko lailla kaikkiin pelin osa-alueisiin. Saavutukset on jaettu useisiin kategorioihin, joiden sisältöön voit tutustua nuolipainikkeiden avulla (Supporterit näkevät jokaisen kategorian kaikki saavutukset, muut näkevät vain ensimmäisen tason saavutukset). Saavutuksia jaetaan viikottain ja uusia saavutuksia lisätään peliin ajoittain, joten sivua kannattaa pitää silmällä!

Monet käyttäjämme ovat huomanneet joidenkin joukkueiden tähtäävän runkosarjassa viidennelle sijalle, jopa häviten otteluita tahallaan pudotakseen neljänneltä sijalta viidenneksi. Joukkueet tekevät näin välttyäkseen palkkojen maksamiselta seuraavalla viikolla. Tästä ilmiöstä johtuen muutamme runkosarjan päättymiseen liittyviä taloussääntöjä: Alkaen tästä kaudesta, viidenneksi sijoittuvat joukkueet maksavat 50% ensimmäisen pudotuspeliviikon palkoistaan sen sijaan, etteivät maksaisi mitään. Jatkossa kolmanneksi ja neljänneksi sijoittuvia joukkueita tuetaan lisäksi siten, että pudotuspelien lipputulot jaetaan suhteessa 50-50 entisen kotijoukkuetta suosineen 67-33-suhteen sijaan.

Jotkut managerit ovatkin jo huomanneet, että uusimmasta draftista tulleiden pelaajien palkat ovat totuttua alhaisempia. Syy tähän on se, että tulokaspelaajiin käytetään nyt samaa palkka-algoritmia kuin muihinkin pelaajiin. Muutos koskee siis vain tapaa, jolla varattujen pelaajien palkat määräytyvät. Heidän taitoihinsa ei siis ole koskettu.

Voitettuaan Euroopan mestaruuden edellisellä kaudella, Serbia U21 (valmentajanaan Ivkovi_Milan92) näytti nyt olevansa todellinen kultainen sukupolvi vieden tällä kertaa maailmanmestaruuden. Valmentaja magiker todisti voittamattomalta näyttäneen USA U21 -joukkueensa - joka voitti putkeen viisi kultaista kannua, mukaan lukien kaksi maailmanmestaruutta - häviävän serbeille 10 pistettä finaaliottelussa. Molemmat maat tekivät historiaa näillä saavutuksilla! Tällä kaudella matkustamme eteläiseen Eurooppaan, kun seuraavat kisat käydään Kreikan (Greece) kauniissa maisemissa.

“Kuka minä olen? Maailman ykkönen!” totesi drama7, Sant Mateun voitokas manageri, vietyään BBP-finaalin päättyneellä kaudella. Onnittelut historian ensimmäiselle espanjalaiselle BBP-mestarille! Onnittelut myös Latvian GM-Turixille, ja joukkueelleen Broken Roses, joka kruunasi kuuden kauden BBP-edustuksensa finaaliotteluun. Mahtava saavutus ja ehkäpä GM-Turixin tulevaisuudessa on luvassa vielä parempaa!

BBP-veikkaus meni tällä kertaa äärimmäisen tiukaksi. Onnittelut Iranin Gorbani Roozbehille, joka nappasi vuoden Supporter-paketin 134 pisteellään. Kakkospaikka meni 129 pisteellä jakoon kolmen managerin kesken: dadimo, Diego10 ja Dolar. Tämä kolmikko saa kukin kolme kuukautta ilmaista Supporter-aikaa.

Onnea kaudelle 22!

From: hene10
This Post:
00
232122.2 in reply to 232122.1
Date: 12/3/2012 2:07:08 AM
Aittakorven Torjunta & Heitto
II.1
Overall Posts Rated:
22142214
Second Team:
Moltas Matsson Academy
Ai ai, hieno homma tuo 5 sijan "heikentäminen" ja 3 ja 4 sijojen mielekkyyden pieni lisääminen!

From: kupsi

This Post:
00
232122.3 in reply to 232122.2
Date: 12/3/2012 12:51:22 PM
Overall Posts Rated:
205205
Ai ai, hieno homma tuo 5 sijan "heikentäminen" ja 3 ja 4 sijojen mielekkyyden pieni lisääminen!


Joo, erittäin hieno homma! Ihmetyttää vaan, että miks näin yksinkertaisen ja hyvän uudistuksen toteuttamisessa meni näin kauan, kun ongelma on ollut tiedossa jo monta kautta. Noh, parempi myöhään kuin... Tuota rookieiden palkan pienentymistä en ollut tajunnutkaan. Ehkä siis vähän ajattelemaani kovempia kavereita napsui tuolta SM-draftistakin.

This Post:
00
232122.4 in reply to 232122.1
Date: 2/12/2013 11:52:02 AM
Overall Posts Rated:
587587
Supersonic-krediitit ovat uusi tapa hankkia Supporter *ilmaiseksi*!

Paljolti samaan tapaan kuin jo tuttu SuperRewards-systeemi toimii, Supersonicilla on "tarjousseinä", jonka tehtäviä suorittamalla keräät Supersonic-krediittejä, joita voit vaihtaa ilmaiseen Supporteriin. Useimmat tarjouksista eivät edellytä ostoksia - krediittejä kerätään suorittamalla tehtäviä tai täyttämällä kyselyitä.

Voit tarkastaa tarjousseinän tarjonnan alueellasi tästä linkistä: (http://www.buzzerbeater.com/store/supersonicads.aspx).

Monet käyttäjistämme ovat pyytäneet selvennystä tuleviin pudotuspeleihin liittyvistä muutoksista. Kuten kauden uutiskatsauksessa julkaistiin, pudotuspeliotteluiden yleisötulot jaetaan jatkossa uudella tavalla. Tähän saakka kotijoukkue on saanut tuloista kaksi kolmasosaa ja vierasjoukkue yhden kolmasosan. Yhteisön ehdotusten mukaisesti tulonjako on jatkossa 50/50 koti- ja vierasjoukkueen välillä kaikissa pudotuspeliotteluissa, myös karsintasarjassa. Uskomme tämän tasapainoittavan strategioita ja vähentävän joukkueiden halua "tankata". Kuten aiemmin kerrottiin, viidenneksi kussakin lohkossa sijoittavat joukkueet maksavat jatkossa puolet ensimmäisen pudotuspeliviikon palkoistaan.

Sitten vielä yksi pieni muutos: Nykyään luovutusvoitoista annetaan voittavalle joukkueelle 25 pistettä, jotta joukkueen piste-ero ei aiheettomasti kärsi. Ehkäistäksemmme tahallisia tappioita runkosarjan loppuvaiheessa muutamme tämän 50 pisteeseen. Tämä muutos ei ole merkittävä useimmille käyttäjille (eikä kenenkään pitäisi muutenkaan antaa luovutusvoittoja!), mutta muutos on mielestämme niin tärkeä, että se tulee voimaan heti ensi kauden alussa.

Onnea pudotuspeleihin!

Last edited by GM-WallyOop at 2/12/2013 11:53:04 AM